090331

hejsan!
Idag så var det en kort skoldag, endast 2 lektioner wiho. Och det har varit såå fint väder, så hoppas det bara blir varmare nu för jag vill ha sommar! 

Efter skolan stack jag hem till marika, där vi satt och plugga, congratz till oss alltså. Snacka om att vara körda på matteprovet på torsdag haha, äschh, well make it! vid 16.30 gick jag hem, sen var det middag vid 17.30 och efter det gick jag till min farfar, som fyllde 75 år idag! Blev ingen träning för mig, för har haft såå mycket att plugga idag, ska fortsätta nu snart, och sen så var jag ju på kalas hos min farfar.

Just nu är det dhw, men jag orkar knappt kolla på det. Ska ta och läsa första kapitlet i min svenskbok "Burpojken", en sann historia, som verkar riktigt bra. Kan skriva lite om den sen när jag läst klart den :) Sen får jag väll ta och plugga matte med, uschh.. aiia wish me luck, skriver kanske mer i kväll annars blir det i mrn efter stan med marika!

pusshay /kells♥

Oh, The Guilt

No matter what they take from me
They can't take away my dignity

090330

godkväll?
haha, har absolut inte orkat sätta på datan förrens nu.. Igår satt jag uppe till 4-5 på natten med min storebror och kollade på oth, fan vad kul vi hade! Sen när vi inte hade fler avsnitt att se gick jag och la mig. En jedrans tur att jag började 11.40 idag annars hade jag aldrig orkat gå upp haha. Hade iallafall bara 2 lektioner, så det var en chill dag.

När jag kom hem gjorde jag plättor till mig och mina syskon(a), sen gick jag in i mitt rum och tittade på min favoritfilm..FAME!  älskar den såå mycket haha!  Men jag somnade i slutet haha, sov typ i sådär 1½ -2 timmar :$ Och jag mår så himmla illa. Gör det alltid när jag somnat mitt på dagen haha.

Ja, sen har jag inte gjort något mer typ. Ska se city akuten snart, 21.00 på tv 3 :)

pusshay! /kells♥


What I Am


You wait couple months then you gon' see, You'll never find nobody better than me


Sometimes a Fantasy

Ja, vad har jag gjort resten av dagen? inte ett jävla piss ska jag ta och tala om haha. har iförsig spelat lite fotboll med mina bröder, johan&linus. (johan kom igår och åker nog hem till landskrona i morgon, eller något)

Ska nog erövra tv'n i storarummet när mina föräldrar sett klar på tradiga wallander haha. Jag vill nämligen se på one tree hill hehe. Mår så himmla konstigt, yr, illamående och allt möjligt skit, men är samtidigt så himmla pigg och full av energi. Så kommer nog sitta uppe ganska länge i natt, mitt älskade oth får underhålla mig haha :$ Börjar typ 11.40 i morgon så kan nanna länge haha.

aiia, ska se om jag får kolla på oth nu. skriver kanske senare, annars.. sov gott! /kells♥

förresten, tänkte bara tipsa om en sida, http://www.viraltrafik.se/?kkells
  man får tydligen fler besökare, det verkar iallafall funka. Så vi får se hur bra den är :)

090329

hejsan!
Var precis en sväng på mobilia med min mamma&lillasyster. Handlade ett par svarta tajts, och sen en brun väska. Till min lillasyster hittade vi ett par jättesöta jeansshortshängslebyxor haha.

 
(klicka på bilderna så blir de större) 
Väskan ser lite annorlunda ut på riktigt
hängslena från hm runt 200kr
väskan från accent 400kr


Innan idag så var jag ute lite med molly och min kise gucci :), så himmla fint väder så tyckte det var tid att få ut gucci lite igen.


molly&gucci

molly&gucci

molly

Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra, tror jag ska slänga mig vid tvn lite och se på nån film, mår ritkigt illa. uff hoppas jag inte börjar bli sjuk, orkar inte med det nu när det snart är påsklov! ha det bra! /kells♥

090328

heyy!
Jag åkte aldrig till min pappa, precis när jag stängt datan så ringde min pappa och sa att mina småsyskon hade blivit sjuka, och jag har verkligen ingen lust att få feber och sånt dära, så vi får skjuta upp det ett tag.

Som ni märkt har jag inte orkat sätta på datan på hela dagen, är så otroligt trött faktiskt..  Har legat och tittat på film hela dagen typ haha, kollade först på Breakin' 2: Electric Boogaloo, som är fråm 1984. En dansfilm, som var helt okej väll. Ingen film jag skulle dött för, men den hade sina bra stunder. Film nummer 2 var Cadillac Records från 2008, och den tyckte jag var bra faktiskt. Det handlar om Chess Records, och artisterna som var där som tex. Etta James.  Bra skådespelare var där också, bla. min älskade Columbus Short haha, Beyonce, Cedric the Entertainer osv. Sen kollade jag på The curios case of Benjamin Button för andra gången haha. Fast sommnade en stund mitt i den haha.

21.25 blir det Keeping mum på kanal 4, och sen 03.25 blir det Homie Spumoni på kanal 5 haha :D

Aiia, hoppas ni har en liiite roligare lördag än jag har, pusshay! /kells♥

090327

Hejsan!
Gör ett försök med att fortsätta skriva om igår haha.

Efter att vi simmat i 45 minuter smög vi in på äventyrsbadet och satt i bubbeeelpoolen, sen var det ju ett måste att åka rutchikanan haha. Vilka minnen man har från aqvakul alltså! Sen stack jag och marika och åt pommes på burger king :)

När jag sen kom hem la jag mig i soffan och kollade på slumdog millionaire, en ritkigt sjuklgit bra film! Så himmla värd att se alltså. Ritkigt sorglig med, tyckte jag. Och så jäkla gulliga barn som spelade dem, dog för dem haha.

Sen vid 4 fick jag ett sms av en vän, att träningen började redan klockan 6. Så då fick jag lite panik, och hoppade in i duschen haha. Luktade fortfarande klor efter aqvakul, trots att jag redan hade duschat en gång haha. Sen så stack jag till träningen vid halv 6. Inget kuligt väder inte.. snö & regn usch. Ge mig sommar?!

Sen gick jag hem och då skrev jag lite svenskuppgifter, sen var jag så trött och gick o la mig vid 12 haha.


Idag, så började dagen med dataprov, vilket gick helt okej. Kändes det som iallafall. Resten av dagen var riktigt seg, våra fredagar är så långa, och med dem allra tråkigaste lektionerna också. Tur att man har lite folk som förgyller ens dagar :)

Och nu är jag hemma, och chansade med att sätta på datan, trots att den är som den är..
Måste ta och städa hela mitt rum nu, här ser ut som, rena svinstian, kläder exakt överallt, skolböcker och skor liggandes över hela golvet. ah, får väll städa nu, sen pakca och dra hem till pappa.

Egentligen vill jag bara ta och sova.. aiia hoppas ni får en bra dag iallafall, och helg med för den delen! Kommer tyvärr inte kunna skriva förrens på tisdag/onsdag, när jag kommit hem till mamma igen. Sen bryss det ju på hur datan är också haha.

En sista sak bara, ni bara måste lyssna på Wayne Brady, han har en sååån otrolig röst! 

Oj vilket långt inlägg det blev haha!  men ha det bra /kells♥


mollantollan<3

090326

hejsan!
Usch, är riktigt trött idag. Började dagen med matte klockan 08.00, najsigt värre..  Sen skulle vi iväg och simma med gympan, och skulle vara på aqvakul 10.00. Jag och några kompisar tänkte gå dit, men vår jevla mattelärare ville inte släppa oss förrens 25 minuter innan, för det hade den andra mattelärare nr2 sagt till henne. Och vad gör mattelärare nr2 med sina elever, jo släpper dem tidigare. Vet att det är svårt att förstå, men det var så jävla lågt av honom. Jätte kul att ha datakunskaps prov med honom i morgon ju(Y)

Iallafall.. sen när vi var på aqvakul så skulle vi simma så många 50m längder som vi orkade. I typ 45 minuter. Fy fan vad kul det var hahaha.. Sen så slutade vi, för alla våra andra lektioner under dagen var slut.

Skriver mer sen min data, eller personen som aksnke hackat in sig fuckar allt. pusshay! /kells♥

090325

hejsan!
Det gick skitbra idag på vårt sagotema, ritkigt kul hade vi ahha! Och barnen verkade också gilla det, vilket är good ju. Resten av skoldan var chill, hade lång rast och sen hade vi bara svenska tror jag? Fast fy vad kul vi hade på rasten, ritkigt busiga är vi :$ aahahhaha<3

När jag kom hem, så hade mamma hämtat ett paket åt mig. Lite kläder som jag beställt nu till sommaren, ska skicka till baka lite, men behåller det som är på bilden.Min favorit var ju lätt den klänningen till vänster, riktigt mysig var den, och ser mycket finare ut på. faktiskt! haha Sen de andra är typ bara lite linnen och toppar o sådära :)



Sen stack jag till stan lite snabbt med maria, handlade ett par jeansleggins, fast ville egentligen ha i mörkare färg fast det var slut där, så köpte dem ljusa. Får nog åka till entre nu nån dag snart och kolla om dem kanske har där. haha

Nu måste jag försöka skriva klart min saga, ska nog ner till netto först och handla åt min mamma. & tar nog med min söta lillasyster, som precis tog och gick runt i mina gammla klackskor hahaha.

       
(klicka på bilderna så blir den större)

ska stänga av datan nu, men skriver sen när sagan är klar, byebye /kells♥

I Am a Tree

Så, nu är dhw slut, och det är jag med. Ska borsta tänderna & tvätta av mascaran, sen blir det nog sängen för mig. Ska försöka somna direkt haha. Har lite ångest över min svenska bara, får försöka skriva klart det i morgon på lektionen och sen direkt när jag kommit hem. Vi får lov att skicka det till henne under dagen i morgon också, så ja får väll göra det.

Sen i morgon, så måste jag ut och handla.. någon söt som kan följa med :$?

aiia hörs i morgon, godnattt /kells♥

Time Has Come Today

Snart är det desperate housewives på kanal 5. Och jag har inte ens kommit halvvägs i min saga, måste verkligen skriva.. Det blev ingen träning idag, har oturligtvis en tendens till att alltid skada mig. Nu i helgen när jag sov hos Marika, så skadade jag min tå, märkte inte det först men hade riktigt ont helt plötsligt. Har haft jätte ont i den sen dess, och ritkigt svullen är den också. Gör ont i typ hela min fot :/ Tror bara jag stukat den eller något, kanske borde gå till vårdcentralen? äschh, hatar sånt, så de får läka av sig själv. Antagligen är det ju ingenting endå..

 Men men, nu börjar dhw så ska bädda ner mig i sängen och sen blir det väll att skriva sagan&analysen i pauserna, wish me luck! /k♥

090324

hejsan.
Gud alltså, jag satt och sommnade innan när jag skulle skriva min saga hahaha.. Vaknade för typ 10 minuter sen :$ Så är ritkigt trött nu, vet inte hur jag ska förklara, men ni vet när man sommnat på dan så är det så skönt liksom, fast när man väl vaknar så mår man såå illa :O! Det gör iallafall jag haha.

Lite synd att jag sommna, för har knappt skrivit på min saga, och analysen har jag inte ens börjat på än och båda två ska lämmnas in i morgon. Blir nog en väääldigt lång kväll för kelly. Vilket egentligen inte går, måste försöka lägga mig tidigt, ska vara i skolan redan vid halv 8 i morgon, vilket betyder att jag och marika måste gå vid 7. Herre jises!

Ska iallafall bli kul i morgon, det kommer runt 48 barn.. endå lite pirrigt! haha  Fast vi kommer ha så jävla kul och vår teater är endå bra haha! hoppas att barnen också tycker det, och om inte så ger väll kanelbullarna oss ett litet plus i kanten ahah.


vårt fina lilla kök haha!

Nu så ska jag försöka fortsätta skriva sagan, sen blir det middag, makaroner&falukorv. Tycker egentligen inte om korv.. men måste få i mig lite typ kött? haha 

skriver lite senare! pusshay /kells♥

090323

hejsan!
igår satt jag och läste någons blogg, där dem skrev om att dem fått böter av att ha foton som någon annan tagit i sin blogg osv. ( tror det var på kellys blogg) Så, då borde det vara förbjudet att ha bilder på kändisar från google o så med ju, drf kan det vara lite luckor i vissa av mina inlägg, där det varit bilder på tex kändisar. Så hädanefter blir det bara bilder som jag själv tagit :)

Idag så var det skola, hade muntligt prov med Robab, haha hade inte ens hunnit läsa igenom det, men det var inte så himmla svårt, fastän jag inte sa så mycket haha. Sen så hade vi ulla-lektion och sen bild, uff orkad everkligen inte med bilden idag haha.

Sen när jag kom hem skulle jag egentligen skriva klart min saga, och analys av en saga som ska lämmnas in på onsdag, men nej icke sa nicke.. jag fastnade vid one tree hill, säsong 6. alltså det sista avsnittet var sååå konstigt!

Vid halv 7 bakade jag och marika kanelbulalr, i stooora lass. skulle bli typ 50, men blev istället närmare 100 haha! Goda blev dem iallafall. Och nu mår jag riktigt illa, tur att jag hoppade över middagen haha.




Nu ska jag skriva klart receptet, som vi ska ha och dela ut på onsdag, efter vi gjort vår teater hehe :D

skriver nog inte mer ikväll, tyvärr så sov gott sen! pusshay /kells♥

Losing My Religion

Såg precis halva "i hennes skor". Missade ju början eftersom att jag bla. tittade på "americas best dance crew". Tycker att den filmen, "i hennes skor", är så himmla bra, och Cameron Diaz är verkligen vacker. Hade verkligen inte tackat nej till att få se ut som henne.. haha.

Orkade inte plugga, men det är inte så mycket så hinner kanske läsa igenom det i morgon innan skolan, börjar ju 10 i morgon. Nu är jag riktigt trött, så ska ta och borsta tänderna sen se på nån film och somna.

godnatt&sovgott! /kells♥


Deterioration of the Fight or Flight Response

Satt och kämpa med en ny header i paint, men den sket sig. Får göra det en annan dag när jag har ork till det haha. Kom precis på att jag ska ha muntligt prov i morgon, i arbetssätt&lärande. Får väll läsa igenom det lite snabbt senare..

Nu ska jag se på MTV, amrecias best dance crew /kells♥


090322

hejsan!
kom hem från marika vid 4 idag haha. Sen dess har jag bara duschat, och tittat på tv. Satte precis på datan, tänkte visa er några bilder från igår på entre, och från fredes :) Kommer nog inte alls hända något mer idag, ska bara se på tv typ haha. Har sån otrolig huvudvärk, och mår illa. Så ska nog slänga mig i sängen och se på tv snart. 21.00 kommer filmen "i hennes skor" på kanal 3 iallafall haha.

aiia, här är iallafall några bilder från i fredes


haha, "morfar&mormor"  (vi prövade kläderna vi skulle ha på teatern)


"pulvret, morfar&anna"


"mamma&pulvret"


"mormor&morfar" var i full fart i pauserna hahah


våra gluten&laktosfria kanelbullar haha. snacka om ett gäng blondiner +maria<3


fab 5 :)


sen blev det pizza när alice&lisa gått hem

och här är några från igår


Lazee


Lazee


Lazee


har man kul så har man, kells&marushka<3

nu orkar jag inte lägga in fler bilder haha, hoppas ni haft en underbar helg, pusshay! /kells♥

090321 -Entre +Lazee

Hejsan!
Igår så var som sagt jag och några kompisar hemma hos maria och bakade, och fy vad kul vi hade haha! Det togs en hel del bilder också, men har inte hunnit lägga in dem än, kom hem vid 12 igår och gick raka vägen in till sängen. Jag var så himmla trött igår, efter att lisa&alice gått hem var det bara jag, maria och marika kvar. Så vi satte på filmen "juno" och låg på marias golv och tittade på den, och vem somnar om inte kellbella? haha. men tack för igår!<3

Idag så ska jag&marika sticka till det nya typ köpcentret, Entre. Riktigt kul ska det bli, det hade invigning den 19 tror jag, men vi väntade tills idag för då kommer ju Lazee :) Min lillebror och hans kompis ska nog också följa med hehe. Kamran får nog följa med idag också, men kommer inte lägga in förren antingen iikväll eller i morgon. Ska nämligen sova hos marika inatt så vet inte om det blir mer data idag haha.


kells lazee & marika

ahh, kommer ihåg denna dagen haha, bilden är från malmöfestivalen, och vi var ritkigt trötta.. haha Fast vi ville så gärna träffa lazee, så kabiru (hans manager&bästavän) fixa så vi fick träffa honom. Tur att man har lite kontakter haha. Tror tyvärr inte att vi kommer få träffa han idag, men man kan ju alltid hoppas haha.

Nu måste jag ta och sminka mig, sen sticker vi till entre vid 2, hoppas ni får en bra dag! /kells♥

090320

häyy!
Har varit en ritkigt rolig dag än så länge, hade inställd svenska också, vilket gjorde att vi slutade 14.15 istl för 15.30 :) På matten blev det väll inte gjort något alls, mer än att markera våra namn på ännu ett ställe.. haha 

Senare idag, så blir det hem till maria och baka kanelbullar med fab 5. Vi ska ju ha sånt sagotema på onsdag, då vi ska göra en teater för barnen, sen vår grupp ska "baka" med barnen, så sen ska vi bjuda på kanelbullar haha.

ska nog ta och städa mitt rum lite nu innan jag ska iväg. pusshay /kells♥


marika,kells,alice,maria,lisa    konstär eller vadå? haha

17 Seconds

hemma från träningen nu, och har duschat & satt på mig shorts&en stooor tröja haha. Har absolut ingenting att göra, och har lite sådära, vad heter det nu? för mycket energi iallafall haha. Men det blir nog scrubs 23.00 på kanal 6, sen är det skola i morgon kl 9. nänänänän på marika&maria som börjar 8 i morgon, med dataprov haha (good luck babes!)

ska booorsta tänderna nu, skriver i morgon efter skolan, uschhh slutar halv 4 :/ aiia sov gott, och hoppas ni får en bra dag i morgon! och låt för guds skull solen komma fram i morgon med. /kells♥


kells&giiks<3

090319

hejsan!
så skönt nu när solen ätnligen är framme, och förhoppningsvis är den här för att stanna. Visst är det mysigt med våren, men jag älskar sommaren, längtar sååå mycket!

Idag var det skola till 2, lika bra dag som alla andra(Y) Sen så blir det chill till typ 7, då äre träning :)

nu så, ska jag titta lite på tv, hörs senare kanske /kells♥


alice&kells

Damage Case

så, nu orkar jag inte sitta vid datan mer haha. Ska skära upp lite avokado, hämta kallt vatten och sätta mig i sängen och vänta på att greys ska börja. Den serien får man bara inte nog av, precis som one tree hill. tänkte avslöja nu också, att det faktiskt är från greys anatomy som jag får alla mina inläggs rubriker. Det är nämligen namnen från alla avsnitten haha. nerd power!

aiia, sen blir det nog sova för min del, är ritkigt trött. Och i morgon blir det matte 08.00, bajs!

godnatt&sovgott! /kells♥


Rhythm of Life

Hejsan, kom hem från stan för en stund sen. Handlade ju dock inget pga att jag inte har fått mina pengar än.. men hittade en massa fint så den 25 blir det direkt ut och handla massa haha! Maria däremot handlade en jätte fin kjol(Y)

Men vi hade riktigt kul haha, och som vanligt så såg vi triangelkillen, (en kille som jag,maria&marika träffade för jättelängesen och flippade med, sen efter det harmaria sett han överallt hon går, och när man e med henne ser man han alltid haha!). Tog som vanligt tyvärr inga foton, glömmer alltid bort att ta med mig kamra, plus att det är så jobbigt att konka på. Men ska försöka ta lite mer foton ibland.

Nu är jag helt slut, i mina knä (har haft problem med dem i ca 5 år nu, men det har blivit lite bättre faktiskt), men ska nog bara chilla lite vid msn & lyssna på musik, sen 21.00 blir det mitt älskade greys anatomy, och till det middag - avokado!

Hoppas ni haft en bra dag i värmen! /kells♥

090218

sunshine,sunshine!
så jekla bra dag idag alltså! solen skiner, och allting har varit ja, bra helt enkelt. Har haft ritkgit kul i skolan idag hahah, man skulle kunna tro att vi gick i 3an ibland alltså.

Nu ska jag snart sticka till stan med maria, har tyvärr inte fått mina pengar än, men tänkte se om jag kunde hitta nån jacka eller något, och hon skulle väll handla litta med. Alltså jag måste verkligen skaffa mig ett jobb, men hur och var? Hade varit bra att ha något efter skolan, och kanske på helgen. Behöver verkligen pengar :/!

Aiia, nu ska jag smsa maria sen sticker jag ut i solen! have a great day guys! /k♥


fab 5!

Blues for Sister Someone

Så, är hemma nu igen. Men har faktiskt inget speciellt att skriva, och ska bara chilla lite vid msn&lyssna på musik, sen blir det scrubs 23.00 eller ncis 23.35.

godnatt! /k♥

Name of the Game

mums, har precis ätit mammas plättor :$ haha. Nu ska jag bara chilla i typ 1½ timme sen får jag fixa mig o gå till träningen. Fast jag har absolut ingenting att göra haha, och är ritkigt trött haha.

Tänkte bara tipsa om en film som kommer ikväll 21.00. In the mix, jag berättade om den för jääätte längesen, men tycker verkligen ni borde se den, ah den är ritkigt bra :$, och så är usher med, och om ni inte tycker filmen är bra så har ni iallafall någon att vila ögonen på ett tag haha. Filmen går iallafall på kanal 6 :)

pusshay! /kells♥


090317 - Back on track!

Hääy!
Är hemma hos mamma nu igen, så nu blir det vanligt bloggande igen. Äsch, det kanske inte är så många som bryr sig ens, men tycker det är skönt att få skriva av sig lite ibland, samt att jag har mycket mera koll på vad som hänt vilken dag osv haha. Glömmer ju och sånt dära ibland, blond ni vet hahah

Hur som helst, idag hade jag&alice vårt engelskatal om greys anatomy. Ja, det gick väll helt okej faktiskt haha. Har absolut ingen aning om vad jag ska göra just nu, men det blir fotbollsträning vid 7, så missar börjar av dhw :/. Men för er som är hemma, kanal 5, 21.00 :)

Har kommit in i den vevan nu igen, lever typ bara på mackor till både frukost&middag. Usch mår så illa av det, får försöka få i mig någon annan mat nu, inga mer mackor..

aiia, skriva nog lite senare, elelr så blir det kanske efter träningen, ha en bra dag! /kells♥


Superstition

hejsan. har suttit här hemma hos mamma hela dagen, har försökt atts kriva mitt engelskatal.. jo jag vet skulle gjort det förra veckan men alice blev sjuk så har skjutit upp det till ja idag. Så på tisdag ska vi hålla vårt lilla tal, och jag känner på mig att det kommer gå åt skogen, hatar verkligen att prata inför hela klassen. Iallafall när man står där framför ahha, om jag hade suttit på min plats hade det varit chill :$ haha.

Men, nu 16.10 blir det greys anatomy. Missade ju det i onsdes så får se reprisen nu haha. Sen går jag nog hem till pappa igen :) Men vi hörs på måndag/tisdag! /kells♥




090315

Hejsan!
Kom hem till mamma en stund, för måste fixa lite arbeten. Orkar verkligen inte plugga, men det behövs verkligen.. I fredes så var jag hemma hos marika en stund och nörda mig. Sen igår så kom maria hem till mig och nanna där. träävligt(Y) Måste verkligen fixa upp mitt liv nu, det är verkligen på tiden.

Nej nu ska jag plugga, ha en bra dag! /kells♥

Förresten, såg Sixteen Candles igår, typ en film från 1984 med bla.  Molly Ringwald & Anthony Michael Hall som också var med i The Breakfast Club. Jag tyckte filmen var riktigt bra, och gullig haha! Se den :)

090313

heey!
Sov hos mamma igår till idag för kom hem ganska sent, så åker till pappa idag istl. Teatern igår var helt okej, det var 3orna från vår skola som spelade, och det är faktiskt sjukt så duktiga dem är haha. För det mesta var den ritkigt rolig, men det fanns delar då man inte fattade ett skit haha. Men i det stora hela så var den bra (Y)

Idag så har det vatt en ganska chill skoldag, för lång bara haha. Vet inte ritkgit vad som händer idag, men får väll hitta på något kanskeeee min geek är med på något?

aiia ha det bra! kommer hem på måndag/tisdag så skriver då /kells♥

090312

heey, hinner inte alls skriva idag, ska iväg till stan med maria&marika nu. Sen blir det teater, alice (med skolan) vid 7, sen ska jag hem till pappa. Så skriver typ på måndag igen. hoppas ni får en bra helg! /kells♥

OH FUU KATTSINGEN VAD DET SNÖAR!

Band-Aid Covers the Bullet Hole

Är ritkigt trött nu.. ska nog ta och tvätta av sminket och borsta tänderna sen hoppa ner i sängen haha. Fast det blir nog lite tv, scrubs börjar 23.25 på kanal 6 så det blir väll det sen haha.

I morgon är det matte klockan 08.00 som gäller, yippi.. sov gott iallafall! /kells♥



förresten, glöm nt att följa min blogg! finns länk under länkar på vänster sida haha


What Have I Done to Deserve This?

Glömde helt bort greys, marika distrahera mig haha! Gick och mötte marika vid 7, sen gick vi hem tillo mig och kolla på american pie -the wedding. Tyckte den var bra faktiskt, älskar american pie haha, speciellt band camp&the naked mile haha. Iallafall så har Marika gått hem nu, men det e ju inte lönt att jag börjar se på greys nu, får väll se reprisen i helgen så avslöja nu inget! haha

Har ingen aning om vad jag ska göra nu, riktigt tråkigt har jag :/ men men hoppas ni har haft en bra dag! /kells♥


090311

heyy!
Idag så har jag absolut inget speciellt att skriva, är dock sååå desperat efter pengar! haha. Får nog ta tag i det här med att skaffa jobb snart.. I sommar blir det iallafall jobb, har 3 eventuella saker på g, så det blir nog bra :) Ah, längtar sååå mycket till sommaren nu, för då åker jag till kroatien i 2 veckor, så skönt. Får se om man kan övertala pappa att åka till london kanske? haha. Vill iallafall ha sol nu, så man inte går runt och ser ut som ett spöke hahaha..

Idag så ja, det händer nog inget speciellt, kl 21.00 sitter jag nog bänkad framför tv'n, för då är det nämligen greys anatomy haha. Får se om jag hittar på något med marika med och ska se om mamma vill hämta ut mitt paket med kläder heheh.

Aiia, nu har jag inget mer att säga faktiskt haha, skriver nog senare. pusshay! /kells♥


Yesterday

Så, nu ska jag gå och sova, eller kommer antagligen nt kunna somna än, så det blir väll lite tv först. Sen är det skola 08.15 i morgon, greaat(y)

byebye! /kells♥

As We Know It

Sitter och tittar på kanal 5 nu, det med linda rosing hahaha tycker det är lite sjukt att där är en 19 årig kille som vill ha henne där. Dem får göra som dem vill, men endå hon hade kunnat vara hans mamma nästan haha,  hon är väll typ 35? aiia, nu börjar det igen så ska väll fortsätta och se på det haha sen blir det desperate housewives 21.00 :)

hahahahaha hörde precis, hon har en dotter som är 15 år, tänk att sin mamma håller på med en kille som kunde vara dotterns, egentligen haahha. jag hade varit lide sur på min mamma, but hey thats just me.

/k♥

It's the End of the World

Så, nu har det slutat. Alltså datan bara började skriva av sig själv, precis som om det var en person som var inloggad på msn ch snackade med en kompis. Kanske är det någon som använder mitt trådlösa internet? Och på något konstigt sätt kanske jag får upp det personen skriver?

Iallafall, så i skolan höll vi på att måla upp ett kök ju, och gud va kul vi hade! haha Dem flesta som gick förbi såg inte alls vad det var vi målade haha. Kanske berodde det på att vår spis och kylskåp var blå? haha men det blev helt okej, i morgon blir det väll till att fixa det sista :).

Nu ska jag egentligen snart iväg till träning, men jag tror inte jag ska träna idag.. mår ritkigt dåligt, ska nog gå och sova istället snart, sov faktiskt innan med haha fast bara typ en timme :$

Men vi får se hur det blir med det, skriver senare pusshay! /kells♥

090310

den 10 idag, mitt favoritnummer hehe. Än så länge har dagen varit lyckad, Hade bara 3 lektioner idag, engelska, musik & uls. Och på uls (utveckling,livsvillkor&socilisation), så håller vi på med ett arbete i sagotema. Den 25 så ska vi bjuda in barn mellan 4-6 år och framföra en saga, hur vi vill. Min grupp, fab 5 haha, har valt "Pulvret hjälper till" och vis ka då låta barnen vara med och baka o sådära haha skoj. Så iallafall idag så stod vi i rasthallen och målade upp hela köket på en typ papperskartongliknande vägg typ haha..

Skriver sen, datan spökar, pusshay /kells♥


Break on Through

Vet ni vad? Ni borde gå en kurs i att kommentera :/  haha, nej men seriöst det börjar endå bli ett par stycken som följer bloggen var dag, och den dära "antal sidovisningar" är alltid hög, nog skulle ni väll kunna skriva någon kommentar åtminstonde?

Iallafall så ska jag gå och tvätta av sminket & borsta tänderna, sen ska jag nog hoppa ner i sängen och se på tv. Så godnatt, och sov gott! Och i morgon när jag kommit hem från skolan så hoppas jag att ni skrivit ett antal kommentarer haha pusshay! /kells♥


Tell Me Sweet Little Lies

Direkt när jag mötte marika gick vi och handla tuggumi & kakor, ni vet sånnadära goda med choklad i? Tror dem heter cookies eller något haha. "lite" onyttiga måste vi ju vara. Sen gick vi hem till mig och kollade på "ett livsverk", älskar Björn Gustafsson. Riktigt gullig verkar han vara, och hans utseende är ju inte att tacka nej till haha!



Nu sitter jag och kollar på Cityakuten, det började precis igen så skriver kanske lite senare, pusshay! /kells♥


Begin the Begin

Satt och kollade igenom lite gammla bilder, och gud vad stor Gucci blivit! Hon blir 2 år den 12 oktober, (vi räknar från dagen då vi fick henne) Hon är ganska liten fortfarande, om man gemför med andra katter, men hon blir kanske lite större sen hon är ju trots allt bara 1 år.

Nu ska jag ta på mig kläder sen gå och träffa marika, vi hörs senare /kells♥



Grandma Got Run Over By A Reindeer

Som ni ser så kämpar jag ritkigt mkt med bloggen nu, fast jag förstår typ ingenting med stilmallar&kodmallar, försöker ta hjälp av designadinblogg.se men jag förstår endå inte helt. Men får försöka att fixa det lite senare, orkar nog inte mer nu haha. Och ska göra en ny header också, tyvärr blir det bara någon enkel pga. att jag inte har något bra program. Men som sagt det får bli lite senare :)

/k♥


090309

häääy!
Idag så, ja det har varit en bra dag(y) Vaknade upp vid 7 eller halv 8 av en mardröm. hahaha kommer inte rikrigt ihåg den just nu, men det var någonting med att marika ville mörda mig haahahah. När jag vakna var jag ritkigt rädd hahaha, drömmar känns alltid helt verkliga och ahh dt känns helt äckligt :$, direkt när jag vanade skicka jag ett sms till marika: jag drömde att du skulle mörda mig ahahha. Sen somna jag om en halvtimme hahahha.

Idag så hade jag inviduellt val, bild. Och idag så skulle vi såklart använda oljefärger, och vem hade nt färg på armar och näsa om inte lilla kelly? haha Tycker egentligen det är ritkigt kul at rita, men kan absolut inte så dåp blir det lite tråkigare och lite långtradigt, speciellt eftersom att vår lektion egentligen slutar 15.30. Tur att vår lärare går att fjäska lite för så vi brukar få sluta tidigare haha.

Idag blir det att göra klart engelskan, alice är iförsig sjuk, så vi fåpr antagligen hålla vårt tal lite senare, men måste endå göra klart det idag utifall att jag får läsa min del i morgon haha. Senare blir det nog lite nördtime med marika :)



haha, typ sådära den första bilden jag och marika tog tillsammans! den 6 januari -07 hahaha :$
Men nu ska jag ta och nörda mig vid tv'n ha en bra dag :) /kells♥

Owner of a Lonely Heart

var inne och läste i någons blogg och hittade en länk till ett "omöjligt spel", tyckte det var riktigt roligt haha, http://www.jesper.nu/onlinespel/tankespel/Impossible_quiz.php pröva ni också det :), jag kom till 25, fast orkar inte mer nu ska gå och se på tv och nanna & drömma om någon random prins ahhahaha..

godnatt! /kells♥

Much too Much

hääy!
Läste precis igenom det förra inlägget, märkte att det blev lite rörigt hoppas ni förstod endå. Var tvungen att stänga av datan så snabbt när jag skrivit det, eftersom att den började skriva av sig själv vilket är riktigt läskigt. Vet inte riktigt om det är något virus eller om det helt enkelt är någon som hackat in sig, ska iallafall fixa det så snart som möjligt.

Idag så ja, har det inte hänt något riktigt speciellt, har varit hemma hela dagen typ umgåtts med mina bröder, johan åkte hem idag så vi satt och nörda oss vid wii, supermario bilspelet innan han åkte haha. Sen vid halv 8 träffade jag omar, kom typ hem för en liten stund sen. Har ritkigt ont i min mage, vet nt varför haha ska nog ta och käka lite alvedon och se på film. OCH dricka massor med vatten ! hahah

aiia, ha det bra, pusshay! /kells♥


Columbus Short
- the love of my life! ( at least one of them hahaha)
Ni kan se han i bla. stomp the yard, this christmas & save the last dance 2

090308

godmorgon!
eller ja, kanske inte riktigt morgon, men har inte orkat sätta på datan innan haha. Har ritkigt ont i min mage, kommer nog bara vara hemma och se på tv, och skriva klart min engelska.. Har varit en såån seg helg alltså, nästa helg ska bli så mkt roligare hoppas jag.

Idag på kanal 3, 21.00, så kommer I robot - med will smith. Älskar den filmen, älskar nog alla filmer will är med i, av mina favorit skådespelare, verkligen en utav dem bästa! Jag ghar redan sett I robot såå många gånger, så jag ska nog se något annat, men vi får se :). Idag kommer också One Tree Hill på kanal 5, 18.05. Jag har ju alla 5 säsongerna, men dem visar säsong 6 på tv, men har missat alla dem första avsnitten, så ska nog ladda ner alla och se dem. Får se om jag gör det idag, har saknat oth iallafall haha!

ha det bra! /kells♥


Thanks for the Memories

har hunnit skriva lite om christina yang, (i greys anatomy) men nu ska jag nog hoppa ner i sängen, se på csi & sen somna och drömma om min prins hähä!

hörs i mrn! /kells♥



chris rock - gotta love him!


[playing chess in the park]
Jake Hayes (chris rock): I'm going to do this. Then you're going to do this. Then I'm going to do this. Now you're going to want to do this, but I'm going to do this. And when you're thinking about doing this, I'm going to do this. And then the game is over. So what say you give me twenty dollars and we save twenty minutes?


Let It Be

hejsan!
ville bara tipsa er om film som går på 5 nu, den har iförsig gått 1½ timme nu haha, men ni kan ju se den nån annan dag. Filmen heter " Bad Compan" och det är bla. med Chris Rock och Anthony Hopkins. Älskar Chris Rock, han är alltid så gullig i alla sina filmer, och så himmla rolig! Filmen handlar om Jake, som blir indragen i sin okända tvillingbrors liv. Det är en lite såndära skjutarfilm, men är ju förståss komedi med. Har aldrig sett den förr, men riktigt bra är den :)

Nu börjar den igen, så vi hörs kanske senare, pusshay! /kells♥


Something to Talk About

Fy vilken tråkig dag detta har varit, har absolut inte gjort någonting alls, skulle egentligen plugga men icke sa nicke.. har knappt skrivit något till engelskan. Börjar få lite panik nu, blir väll en riktig pluggdag i morgon. Idag har jag knappt orkat att plugga, har legat i min säng och kollat på life of ryan, the hills och allt möjligt har mått ritkigt dåligt faktiskt.
 
Ska nog spela lite wii med mina bröder nu, haha sånt dära typ bilspel med supermario. Sen blir det väll tv och sen ska jag försöka sova, rolig lördag...

i hope youll have a great saturday /k♥


Into You Like a Train

ufff nej, nu orkar jag inte mer. Har försökt att skriva mitt jävla engelskatal, måste helst kunna det typ utantill till på tisdag, måste iallafall va klar med det tills dess. Men jag vet inte alls hur jag sdka skriva, har suttit ett tag nu, typ 1½ timme och försökt, men det blir inte så bra. Och nu har jag jätte ont i huvudet och mår illa, blää. Vill bara sova, och sova enda tills det blir sommarlov.

Ska nog ta en liten paus nu, typ se nån film eller något och sen fortsätta skriva mitt tal om greys anatomy(Y)


hoppas er dag är bättre än min haha, take care /kells♥

090307

heyy!
Igår så kom min bror hem, trääävligt(Y) Sen så kom mormor en stund, sen kom "farmor&farfar" (thomas föräldrar), och sen kom min lilla pärla :D haha. Vi hade ganska kul.. tittade på film, "hur man blir av med en kille på 10dagar" - älskar den! haha. Vi lekte på netto :$ hahaa och ja sånnadära tuffa saker ni vet haha. Vi var uppe till sådär halv 4 sen somnade vi haha.

Sen idag så gick vi upp och åt frukost, och tittade på the game plan :) Sen så gick marika för en stund sen så hoppa jag in i duschen haha. Och nu har jag ingeeen aning om vad jag ska göra. Måste verkligen börja skriva på mitt tal till engelskan.. aiia vi får se sen, pusshay! /kells♥


Bring the Pain

haj igen!
hähähäh, har precis lurat in marika till att göra en blogg med mig :$ Den kommer bli överbra, och superkänd så nänänä 8-| haha. nej men skriver mer om det sen om det blir av :)



Nu ska jag städa mitt rum, eller ska försöka att göra det, orkar egentligen inte alls.. men det var längesen sist haha. Det ligger fan kläder överallt :/

pusshay! /kells♥

090306

hejsan
Satte på datan en stund i hopp om att den inte skriver av sig själv haha. Än så länge är det lungt iallafall xd! Vet inte riktigt vad som händer idag, orkar inte sitta hemma iallafall. Min storebror kommer iallafall nog hit idag och stannar över helgen :) saknar den tollen! haha

Iallafall, så ska jag nörda mig vid msn lite nu, har typ precis ätit 2mackor med marmelad och kollar på tyra show hehe. Men skriver nog senare, om min data är normal haha ha en bra dag! /kells♥

090305

hejsan!
Måste bara börja med att berätta, att jag kommer nog inte skriva så mycket nu.. Tror att någon typ har hackat sig in i min data eller något, för vi har nog öppen nätverk eller så, och den här personen har börjat skriva en massa saker som gör mig ritkigt rädd. bara tanken på att det är någon här i närheten gör mig riktigt rädd, med tanke på att det personen skriver är väldigt ehm äckligt. iallfall det är orsaken ifalljag inte skriver så ofta.

Idag hade jag ju som sagt gympaprov, det gick nog helt okej, hoppas iallafall på det haha. Sen så har det inte hänt något mer speciellt idag, vanlig skoldag bara :) Men senare vid 7 så blir det träning, wish me luck haha!

aiia, nu ska jag nog se på tv, eller kanske skriva lite på mitt tal till engelskan? ska nämligen kunna det typ utantill på tisdag haha. Ha en bra dag iallafall :) /kells♥

Deny, Deny, Deny

Tittade aldrig på shopaholic, blev The curious case of Benjamin Button istället. En film som ni verkligen bör se, alltså den var otroligt bra, skådespelarna otroligt duktiga, handligen ah jag älskar den. Och Brad Pitt, vem säger nej till han? haha. Men den var samtidigt helt sorglig, liksom det är en sån film med omöjlig kärlek och så, gå och se den bara! :D Kommer verkligen att köpa den när den kommer ut!




Och nej, jag har fortfarande inte börjat plugga till provet i morgon.. Ska nog gå och göra det nu, eller jag borde men orkar inte alls. Ahhh blir väll att man sitter uppe hela natten med alla dem, hm vad är de 60 sidorna? jaja, vi hörs senare pusshay! /kells♥


090304

Godmorgon!
Vaknade för typ en halvtimme sen :$ har studiedag idag ju, så skönt att man kunde sova ut lite. Skönt att solen lyser också(a) Hoppas det håller i sig nu bara :) Blev tyvärr inget pluggande igår, får verkligen ta och sätta igång idag, provet är ju i morgon!

Nu ska jag nog ta och äta frukost och se på shopaholic. take care! /kells♥

Make Me Lose Control

hejsan, kom hem från träningen för typ en timme sen. Sen duscha jag&nu tittar jag på desperate housewives :) Har så sjukligt ont i mitt knä nu, ni vet jag trillade ju i skolan i torsdes, trodde det var helt okej nu men icke, typ efter halva träningen eller så, så fick jag ritkigt ont. Får hoppas det går över till i morgon.

Nu ska jag fortsätta se dhw och sen blir det plugg till gympaprovet &chill vid msn :D ha det bra /kells♥

090303

hejsan!
Idag så har det varit skola, från 08.15 till 13.10, alltid lika kul :$ haha. Imorgon har vi studiedag, men blir bara slapp&träning, och plugg idag. Får se vad som händer i morgon..

Är riktigt trött idag, höll på att somna innan när jag låg och tittade på the boy in the striped pyjamas. Jag tyckte den var riktigt hemsk, det handlar om en tysk familj, typ under den tiden med nazister o sådära. Tycker det är riktigt hemskt, man får följa en liten pojke, vars pappa är soldat, och hans familj flyttar ut på landet, nära ett läger. Pojken vet ingenting om vad hans pappa egentligen gör, han tror att hans pappa gör bra saker, saker som kommer förbättra deras land. Tycker verkligen ni borde se den, bara tanken på hur det var på den tiden är hemsk.



Nu ska jag iallafall titta på tv tror jag, sen blir det träning vid 7 skriver nog igen innan dess :) /kells♥

Enough Is Enough (No More Tears)

hejsan, haft en bra dag? Min har varit ganska långtråkig haha, hade iförsig ganska kul nu i slutet då jag var med maria&marika :). Blev tyvärr inget pluggande idag, får försöka göra lite i morgon. Fast då ska jag iförsig träna så kommer väll skjuta upp det till på onsdag, vilket betyder att det blir dåligt resultat i gympaprovet som är på torsdag. ahh orkar inte bara..

Iallafall, nu ska jag nog bara lyssna på musik och snacka lite med kompisar på msn, sen blir det nog sängen&scrubs 23.00 på kanal 6 :) Borde nog egentligen städa på mitt rum, det ligger kläder exakt överallt och skolböcker och smink och hårspray och allt möjligt, nej gud nu får jag ångest över det med hahaha! aiia take care /kells♥


småsystrarna molly&nikita, dock väldigt dålig kvalite på bilden haha

090302

heyy!
Idag så började jag 10, riktigt skönt haha. Fast det är ett ritkigt pissväder vilket däremot inte alls är kul, vill ju ha sommar nu, eller åtminstonde vår. Iallafall, slutade 12.20 för vår bildlektion var inställd. Kändes lite onödigt att komma dit idag fatkiskt, började med prov vilket bara gick sådär haha och sen hade vi lunch och sen en lektion där vi fick sitta i rasthallen och arbeta med vårt grupparbete. Vilket betyder att vår grupp bara att och snacka hahaha.

Efter skolan gick jag hem till pappa och packade och sånt, sen gick hem till mamma. (är här till den 12 nu) Sedan stack jag och mamma till mobilia vid 2, handlade en söt liten beige klänning på mq. lägger kanske upp bild på den sen, vet inte ritkigt om jag ska behålla den än haha. men söt är den :)

Nu vet jag inte vad som händer, borde egentligen börja plugga till gympaprovet som är på torsdag, men lär väll inte börja förrens dagen innan eller något, och ska ha redovisning i engelskan också, nästa tisdag. Borde börja skriva där med.. ska nämligen hålla ett tal i typ 5 minuter. Inte så mycket kanske, men hatar att stå framför hela klassen hahaha (a) hade varit bättre om man fick sitta på sin plats :$

Men nu ska jag fortsätta att nörda mig vid msn :D ha det bra! /kells♥


   


    
Några bilder från när jag&nikita var ute och lekte :) (klicka på de små bilderna så blir de större)

090301

hejsan!
igår så var jage nsam hemma hos min pappa, så marika kom o ja vi hade ritkigt kul i början. fast det slutade med att hon låg o sov vid halv 10 och jag fick sitta uppe helt själv :/ haha. Hände en del andra tradiga saker med, men det är sånt som händer antar jag.. fast början av kvällen var ritkigt rolig :)<3

Nu har jag gått hem till mamma, ska plugga till ett prov i morgon, arbetssätt&lärande. kommer verkligen få ig, har inte ens öppnat boken än, och dety är jätte många sidor, uff. prkar inte med någonting idag vill bara gå tillbaka till sängen..

Efter jag pluggat lite blir det hem till pappa igen & ännu mera pluggande, kommer hem till mamma i morgon igen :) ha en bra dag, för det lär jag verkligen inte ha! /kells♥

RSS 2.0