090429


Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get

Scars and Souvenirs

Idag efter skolan så blev det solning med marika, nu har vi börjat sola, och vi ska fanimej bli bruna haha! 4 gånger i veckan kommer det bli, hääärligt!

Efter solningen blev det en sväng på mobilia, men bara en present till pappi fick komma med hem. Resten av dagen blev det bara lite chill med marikapika :)

Just nu sitter jag och lyssnar på musik&nördar mig vid msn haha, kanske borde göra lite läxa? Har fortfarande inte skrivit min svensksaga, den skulle fan lämmnats in för flera veckor sen nu. Vad har hänt med kellabella?

aiia, skriver kanske senare ikväll, pusshay! /kells♥

090427


so try your best now baby, try your best to break me.
you can't break a broken heart


090426

Igår så blev det tjejkväll, mat på mando och sen hängde vi i stan lite. riktigt kul hade vi! sen så sov jag hos marika, och idag så har jag bara slappat, städat lite och tittat på film(y)

nu blir det chill vid msn, sen nån film eller något, sen ska jag nanna. sov gott! /kells♥



I got tired of waiting
Wondering if you were ever coming around
My faith in you was fading

090422

hejss!
Idag har det varit en helt vanlig, rolig skoldag :) + marias födelsedag, grattis gumman<3  Det är ganska dålig uppdatering här, och jag skriver ju mest om min dag, vilket jag tycker är bra för då har jag koll på vad som hände när liksom, men kommer nog att skriva mer på www.larssonschyllert.blogg.se där både jag och marika skriver. Vi skriver om ridning,fotboll, våra dagar, låtar,filmer och vi har en hel del roliga saker på gång. Så tveka inte att gå in och läsa där :d!

Vi får se hur det blir här, skriver väll iallafall ett inlägg om dan. Men ni får ha det super! /kells♥

Some Kind of Miracle

heyy!
just nu ser jag på desperate housewives, missade både ugly betty och halva dhw, pga. träningen hehe. Tur det finns repriser xd, fast de dagarna repriserna går har man alltid annat att göra haha.

på torsdag blir det ingen träning, utan det blir istället match mot bk kick(Y)

nej nu ska jag fortsätta se på dhw, ha det bra! /kells♥


Drowning on Dry Land

oh, jag somnade haha.. Nån gång under tyra show när T.I var där haha. Mår riktigt illa nu men får försöka bli lite pigg för snart blir det middag, lax&potatis och hollandeissås och sen bär det ju av till träningen.

Nej nu får jag nog gå runt lite i lägenheten, är helt trött hahaha! ha det bra /kells♥

090421

Hejss!
Idag var det skola 08.15 och jag var så otroligt trött, är faktiskt riktigt trött fortfarande. Slutade 13.10 så det var ganska chill idag. Just nu sitter jag och kollar på ugly betty, vet inte om jag ska sova en stund innan träningen :$ Det är ju inte träninf förrens vid 7, så jag hinner ju bli pigg tills dess om jag somnar nu hehe. aiia, vi får se hur det blir haha

Nu dem närmaste veckorna innan sommarlovet kommer jag har fullt upp. Denna veckan, och nästa är sådär chill, lite läxor och böcker som ska läsas ut, men inga prov. Sen resten av veckorna som återstår blir det fullt med prov, allt från nationella matteprov, engelskprov, ULS och BKF prov, och ja en jävla massa haha. Sen blir det mycket som händer på fritiden med, det blir solning med marika varje måndag, tisdag, torsdag och fredag, med start nu denna fredagen. Sen blir det en massa födelsedagar, och man ska hinna va med kompisar och allt. Låter antagligen inte alls mycket, men det blir en hel del nu faktiskt.

Ska bli skönt sen i sommar, först kroatien i 2 veckor, sen blir det jobb, och min födelsedag och bara chill på stranden, så jäkla härligt!

Skriver kanske senare ikväll, blev ett ganska långt inlägg idag haha, ha det bra! /kells♥


090420

Hejsan!
Idag har det varit ritkigt fint väder, har varit med marika heeeela dagen, så har inte haft tid för att blogga här men ni kan alltid kolla in på www.larssonschyllert.blogg.se för att läsa om en massa roliga saker :d

Lite bilder från idag kommer såklart också;

I början latade sig marika när jag spelade fotboll..


men sedan kunde hon inte motstå min vackra boll :d


NIKE - Ronaldinho #10 <3


TJOCKIIIIIIIIS :d


otroligt hemsk bild, men jag älskar min boll :) haha

Kolla nu in www.LarssonSchyllert.blogg.se !  ha det bra /kells♥

Walk On Water

I lose my way
And it's not too long before you point it out
I cannot cry
Because I know that's weakness in your eyes
I'm forced to fake, a smile, a laugh
Every day of my life
My heart can't possibly break
When it wasn't even whole to start with

090419

hejsan, hemma hos mamma nu igen..
Idag hade a-laget i bk olympic match, och i halvlek kom Lazee och uppträdde.  Matchen slutade med 3-3, och motståndarnas målvakt var riktigt skrattretande haha. När dem kvitterade så börjar han hoppa och skrika "där fick ni era jävlar", mot oss, riktigt moget ahaha..


Lazee (fotot är från en annan dag)

Orkar tyvärr inte skriva mer just nu, ska titta på film och sådära.. kommer kanske mer ikväll ha det bra! /kells♥

090418

hejsan!
Gick in en sväng hos mamma, och tänkte skriva ett litet inlägg. TIll ochbörja emd vill jag bara säga lycka till, till marika som är och tävlar i skabersjö. Och än så länge har det gått bra för henne :)

Jag mår fortfarande lite dåligt, så kommer nog stanna i sängen hela dagen, lite synd då det är ritkigt fint väder ute.. Kanske piggnar till lite senare och går ut en sväng, vi får se. Ska ju hem till pappa sen igen, så det blir inte mer uppdatering idag.

Ut i solen och njut nu! /kells♥

090417

äääntligen helg!
otroligt rolig dag i skolan idag haha<3 och solen har tittat fram nu igen, lovely!  Vid halv 5 blir det mobilia med pappa och linda. Fast blir nog inget som kommer med hem haha xd Men klickade precis hem en ny bikini från hm, tyckte den var såå otroligt söt, http://shop.hm.com/se/shoppingwindow?dept=DAM_BEACH_BATH&shoptype=S, den första där :D

haha, iallafall så ska ta och äta något nu, är vrålhungrig haha. Sen blir det inte data förrens om några dagar, eftersom att jag ska hem till pappsen idag. Men ni får ha en bra helg! /kells♥

Wishin' and Hopin'

Blev ingen träning för mig endå, mår så otroligt dåligt. Ska nog inte till pappa idag heller, får åka dit i morgon. Orkar inte packa och sånt nu.. Och vetitusan hur jag ska orka skolan i morgon, men får väll kämpa på haha.

Har precis fått i mig lite mat, ärtor,morötter & någon slags potatis i ugnen mums :$ haha. Nu ska jag slänga mig i sängen, igeen, och se på tv.

Hoppas ni haft en bra dag :) /kells♥


en liten kellabella

090416

heyy!
Är sååå otroligt förkyld, känner mig helt förstörd alltså. Fast har kämpat igenom skoldagen, och med hjälp av tjajorna är det inte några problem :)

När jag kom hem la jag mig och tittade på ugly betty & city akuten, i hopp om att somna fast det funka inte. Typ en timme senare när jag nästan hade somnat ringer det på dörren, sååå fun ju. Fick släpa mig dit haha.

Ikväll blir det träning, vilket egentligen nog inte är så bra? men orkar faktiskt inte missa mer nu xd Sen blir det nog hem till pappi med.

Ska nog slänga mig i sängen igen, skriver kanske innan jag sticker. pusshay /kells♥


glöm inte att kika in på www.larssonschyllert.blogg.se :)

090415

tjenixen..!
har inte satt på datan förrens nu, har vatt i skolan, sen blev det hem till marika efter vi slutat. Sen har dan bara rullat på.. Träffade maria också ett tag :d Men nu är jag äntligen hemma igen, är riktigt förkyld och vill bara sova nu. Fast å andra sidan är jag inte särskilt trött haha.

Såg ni greys? kollade lite hos marika, och jag vill inte att Izzie ska sluta! har för mig att jag hört att hon ska sluta, och nu tycks hon ju ha fått canser i serien, så det kanske blir hennes slut? Hoppas att det inte är så, vore riktigt synd.

Nu blir det msn&musik, sen tv'n&sängen haha. Godnatt och sov gott :d /kells♥

Great Expectations

Kom hem från träningen för typ en halvtimme sen, nu börjar det bli riktigt härligt väder att träna i! När jag kom hem blev det duschen direkt, missade halva Desperate Housewives så väntar till nästa, det kommer ju faktiskt 2 stycken idag! Fast i morgon kommer, enligt mig, en mycket bättre serie.. Greys Anatomy of course! helt underbar serie haha!

Föressten, jag och marika skulle ju göra en blogg, vi har äntligen tatt lite tid till oss och har börjat fixa en del nu, kommer säga till senare när den är helt klar, men här är den iallafall: www.larssonschyllert.blogg.se

Nu ska jag slänga mig i sängen, och dricka vatten och snart kommer nästa avsnitt av dhw, hörs senare! /kells♥


Six Days



Love is like the wind. You can not see it but you can always feel it.


090414 - a walk to remember

Hejs!
Ganska soligt idag med, fast en del kalla vindar är det dock. Idag på engelskan, när jag och marika satt och planerade vårt solschema haha, så insåg jag att det inte alls är långt kvar till sommarlovet! Det ska bli så jävla härligt alltså, sola bada, grilla, festa, kroatien, jobba=cash, bli 17!  Ahh, längtar så mycket.. Fast å andra sidan är det ritkigt kul i skolan, bortsett från alla läxor. Tror det kommer bli ganska mycket nu i slutet haha.

Provet, som jag inte pluggade till haha, gick bra faktiskt. Inte alls så svårt, hela klassen satt de sista 5 minuterna av rasten och pluggade hahahah. Snacka om i sista sekunden alltså. Sen fick vi sluta. weii, så härligt att sluta vid 12! När jag kom hem blev det film, A walk to remember, har sett den en gång innan för jätte längesen, men märkte inte att det var den först haha. Huvudpersonerna spelas av, Shane West och Mandy Moore. Har alltid gillat Shane West, sen man såg han i City Akuten haha, riktigt snygg är han! Och Mandy känner ni säkert igen från Chasing Liberty. Iallafall, filmen är en ritkigt kärlekshistoria, och dem passar ritkigt bra ihop. Satt och bölade igenom hela filmen nästan haha. Tycker verkligen ni borde se den, ni kommer inte att ångra er :$

Har absolut ingen aning om vad jag ska göra nu, kanske borde skriva klart min saga.. jupp jag har ju såklart fortfarande inte lämmnat in den, typ sådär 2 veckor försenad. Måste skärpa mig nu! aiia, vid 7 blir det iallafall träning, får se om det är okej med min fot.

Skriver nog lite senare, pusshay /kells♥


Linus&Molly för nån dag sen

Don't Stand So Close to Me

hejss!
Vatt hemma nu i typ en timme, MFF VANN!!! nanana, med 3-0. Första målet gjordes av Labinot och de två andra av Agon(Y)

Nu måste jag plugga, men har absolut ingen ork alls. Och min mage har ont usch. Ska nog se på scrubs sen när det börjar, 23.00 eller nått sånt. Blir väll fix nu, sen tv. Och big ångest i morgon i skolan haha.

SOV GOTT! /kells♥

090413

heyy people!
idag blir det som sagt fotbollsmatch, mff - örgrytet (tror jag dem hette). Ska väll bli kul, o se den nya stadiun också. Fast jag har egentligen ett prov att plugga till.. började lite smått igår, så får väll sitta uppe hela natten idag. Kommer inte hem förrens vid 8-9 tiden så vi får se.

Igår satt jag uppe till halv 4, var så jedrans pigg haha! och vaknade halv 9, mirakel alltså haha. Måste bara passa på att säga en än gång att det är såååå fint väder! Känns verkligen som att sommaren är på väg nu, kan knappt bärga mig haha :d

nej nu får jag gå och fixa mig, ha en bra dag! /kells♥

From A Whisper to a Scream


what if the world is just a big disappointment

Staring at the Sun

Idag blev det en oth-dag, eller lite iallafall. Låg i soffan och lipade till tre avsnitt haha. Vid halv 7 stack jag ut med maria&marika, fast det blev mest chill. I morgon blir det vagabond (en restaurang typ?) redan vid 2, sen blir det invigningen på den nya arenan, eller vad det nu heter haha. Malmö ff mot något annat okänt lag, eller det är iallafall okänt för mig haha. aiia, kul ska det bli iallafall :)

Har absolut ingen aning vad jag ska göra nu, får väll se nån film eller något. Kanske borde ta och plugga, kommer antagligen inte ha tid med det i morgon iallafall. Men är så skoltrött alltså..

Slänger kanske ihop ett inlägg lite senare, pusshay /kells♥

090412

godmorgon sunshine!
Det har varit sååå himla fint väder hela veckan, har inte haft lust att sötta på datan, tyvärr. Men så fort skolan börjar, kanske det blir lite mer bloggning, ska försöka skärpa mig!

I torsdes så var moster&johanna och mormor här och åt, sen kom marika och vi sjöng singstar, hsm såklart :$ haha. Sen nannade hon hos mig till fredan. På fredan var det kalas hos johanna, där vi åt påskmiddag och hela köret. Och efterätten, marängswish (stavning?) var riiiktigt pulig haha :d Min storebror kom också hem, och är här fortfarande :) I lördes, så blev det hem till thomas föräldrar, ännu en påskmiddag haha. Men det var kul att träffa kusinerna. På kvällen låg jag och mina två bröder hemma i våra soffor och tittade på tecknade filmer, som bortspolad osv. Fast vem somnar om nt kellabella? haha. Vaknade vid 2 då jag fick gå upp o ta bort smink och borsta tänderna haha, sen somnade jag om direkt.

Idag vet jag inte ritkigt vad som händer. Måste iallafall gå ut, solen skiner som bara den! Fast å andra sidan har jag mycket plugg att göra. Har bla. prov nu på tisdagen, direkt när skolan börjar.

Nu ska jag äta lite frukost, ha en bra dag! /kells♥


Tindra&Molly målar ägg

Linus,Elias &Hampus målar ägg

Linus och Elias. Hampus ville absolut inte vara med på bild haha.

090409

hejss!
Ritkigt sommarväder ute alltså, så otroligt skönt. Gick ut med linus och molly en timme i morse, sen handlade vi frukost och gick hem och åt hehe. Sen vid 12, stack jag till mobilia med pappa&linda hade inte så mycket tid men det blev iallafall en vit adidas kofta. Tycler dem är så fina haha(a) Ska ut nån annan dag med pappsen och handla nya grässkor. På tal om grässkor, så har jag fortfarande ont i min fot, och kommer antagligen inte träna idag heller. Mamma skulle beställa tid till mig till vårdcentralen på tisdag, men jag tror jag prövar och träna på tisdag endå, och se hur det känns liksom.

Om en timme typ, så ska jag med min mamma, moster och kanske kusin till city gross och handla litta mat. Älskar att följa med och handla mat, då jag kan bestämma sånt som jag tycker om haha. Sen när jag kommit hem därifrån så blir det lååångpromenad med marika i solen. häärligt!

ha det bra! /kells♥

090408

hejsan!
Har absolut inte haft någon ork att sätta på datan, brukar ju bli så under lov och speciellt när det börjar bli varmt då man kan vara ute. Men tänkte skriva ett litet inlägg innan jag går och lägger mig eller nått haha.

Jag gick hem till min mamma redan i gårkväll, så idag blev det lite städning, då det kommer en mäklare hit i morgon, och sen blev det matlagning med marika. Pommes och en massa olika sallader haha, sen blev det såklart cookies till efterrätt. Vid 6 hänkade vi maria till mcdonalds så hon fick lite mat, sen bar det av till alice. Egentligen skulle vi grilla, men det var ganska kallt idag så det blev en godiskkväll framför tv'n :) Och nu har jag varit hemma ett tag, och min moster är här och tönnar sig med min mamma, konstigare systrar går inte att hitta, jag lovar! haha

Iallafall så ska jag nog ta och fixa mig sen hoppa i sängen, är så otroligt trött! Sen får jag gå upp tidigt i morgon också, mäklaren kommer redan vid 10, så måste ut med mina två småsyskon så dem inte stör haha.

aiia, skriver kanske i morgon om jag har ork till att sätta på min lilla spökdata. godnatt&sov gott /kells♥


busungen, för nån vecka sen haha

090407

hejss!
ah, hade ritkigt mysigt igår. Satt på marias gård med lite folk och grilla och hade riktigt kul. Vi satt där i princip hela dagen/kvällen haha. thx för igår guys<3


tog tyvärr inte så många bilder, men här är marika&maria :)

Idag så blev det stallet med marika vid 9. Kom typ hem vid halv 3, och mestadels av tiden gick ut på att åka dem dryga bussarna haha. Ikväll blir det nog bara lite chill med marika, då jag fortfarande inte kan träna tack vare min fot. har extremt ont i den :/

Ska hem till pappa sen igen, gick bara in till mamma en liten stund haha. Men tror jag kommer hem i morgon. aiia ha det bra! /kells♥

090405

godmorgon!
Har varit hos min pappa sen i fredes, så därför har jag inte kunnat skriva. Men tänkte berätta lite snabbt vad som hänt igår. Det var såå fint väder, kändes verkligen som sommar! Jag, marika och min lillasyster nikita gick till mobilia, riktigt mysigt :) Marika handlade jacka, efter att gått in och ut i den jedrans affären tusentalsgånger haha! Vi handlade solglasögon och, vad är en dag på mobilia utan att köpa leksaker till nikita haha? För hennes del blev det två stycken bratz haha :d  Efter någon timme på mobilia gick vi hem, och vi var såå trötta i benen, snacka om motion för resten av året! Jag gick och lämmnade nikita hos pappa, sen gick jag hem till marika och vi gick bara ute och snackade. Sen blev det mat, pommes nanana! haha. Sen baka vi kalddkaka, och dansade till abrbie låtar hemma hos mig hahaha. Sen blev det hem till amrika och se på filmen Vid din sida, sen somna vi vid 12, eller 1. Sen fick vi gå upp vid 8, för marikapika ska ha ridning hehe, good luck babe.

Får se vad som händer idag, ska nog hoppa in i duschen snart, sen får jag väll gå hem till pappa haha. Vet inte hur länge jag kommer stanna där, men kanske kommer hem till min mamma och skriver något inlägg om jag har tid. Ni får ha ett bra påsklov iallafall, och glöm inte att njuta av solen nu när den äntligen kommit fram! /kells♥

090403

hejs!
Vaknade runt 07.30 idag, och kände mig heeelt utvilad. Varför kan inte sånt hända när det är skola? haha. Solen skiner iallafall, och det ser verkligen ut att va riktigt varmt ute :)

Igår så gick jag och min kusin och hyrde filmen Drillbit Taylor, tyckte den var otroligt rolig haha. Det handlar om 3 killar som precis börjat highschool, och nån kille mobbar dem. Så dem hyr in en livvakt, (spelad av Owen Wilson) som ska skydda dem. Men en del saker händer, speciellt då livvakten egentligen är en hemlös kille. Resten tycker jag att ni ska se :)

Nu får jag nog hoppa in i duschen, och fixa mig. Ha en bra dag! /kells♥

Where the Boys Are

Har absolut inget att göra just nu, ska kanske hitta på något med min kära kusin. Men under tiden tänkte jag skriva några låtar som aldrig kommer ur huvudet haha, gamla och nya!

T.I. feat. Usher - My Life Your Entertainment
Wayne Brady - Ordinary
James Morrison feat. Nelly Furtado - Broken strings
Alesha Dixon - Breathe Slow
Ron Pope - A drop in the ocean
Chris Brown ft Keri Hilson - Superhuman
A Goofy Movie - Eye To Eye
DJ Ironik - Stay with me
Beyonce - If i were a boy
Michael Jackson - Beat it
Gavin DeGraw -  I Don't Want To Be
I15 - Lost In Love
James Morrison- You Give Me Something
Soulja Boy - Kiss Me Thru The Phone (Feat Sammie)
Samantha Jade - Step Up
T.I. (feat. Rihanna) - Live Your Life
T.I. - Dead And Gone
Tevin campbell - stand out

nu ska jag va med johanna, kan skriva fler nån annan dag kanske. pusshay! /kells♥

090402

Hejsan!
Idag så är det sista dagen innan lovet, är lediga i morgon. najsprajs! hehe. Och solen skineeeer, så jäkla härligt. Hämtade min syster vid 2, sen gick vi och handla glass. Årets första glass mums :$ Sen tittade vi på space chimps, helt okej film haha.. Rätt gullig emellanåt faktiskt.

Idag blir det nog ingen träning för mig, har missat så himmla mycket nu alltså. Men min fot är riktigt svullen nu igen, så nu har min mamma övertalat mig att boka tid hos vårdcentralen. usch hatar allt som har med läkare att göra. Antagligen är det bara en stukning, skulle jag kunna tro. Men det gör så jekla ont.

Idag ska jag absolut inte göra något, vilket roligt sätt att inviga lovet på...

aiia, hoppas ni får en bättre dag än mig. pusshay! /kells♥

Let The Angels Commit

Så, nu är greys slut. Och så klart slutar det med något spännande så man knappt kan hålla sig till nästa vecka haha. Nu ska jag iallafall gå och borsta tänderna, sen hoppa ner i sängen & se på tv. Ska dra till skolan redan 07.30 i morgon, yippi.. aiia, godnatt! /kells♥


Förvänta dig noll utav folk
så lär du aldrig bli besviken!


 


090401

Idag är det då 1 april, har ni blivit lurade haha? jag och några kompisar lurade hela klassen, fufan vad vi är bra.. När vi hade sista lektionen så hade vi förfalskat ett brev från vår idrottslärare där det på ett ungefär stod:

Samtliga elever som var på äventyrsbadet på aqvakul efter idrottslektionen
den 26 mars kommer att få betala 100:- pga. insmitning.

Jag kommer att tala med er en och en på idrottslektionen den 2 april.
Så bered er på att ta konsekvenserna av era handlingar
MVH  ***** ******


Och alice, som är vår klassrepresentant läste upp det, och fy vilket liv det blev hahahah alla trodde på det. Så jävla kul haha. Efter skolan stack jag hem och åt, sen stack jag till entre med marika, men handlade inget. Har bara 300 kronor, och det ska gå till solkort heheh. Måste bli lite brun nu, är så jekla vit haha. Nu är det bara i morgon med, sen har vi LOV! så jävla skönt ska det bli!

Nej nu ska jag nog ta och städa mitt rum, och kanske plugga matte? vi har ju prov i morgon..  Sen blir det greys anatomy 21.00 på kanal 5. LOVE IT!  byebye /kells♥


Timothy & Nikita, igår hos farfar

RSS 2.0