090228

hejsan :)
Var som sagt hos marika igår, vilket var ritkigt kul hahahahah! gick hem till pappa vid typ 11, sen satt jag uppe och tittade på tv haha. Just nu är jag hos mamma, gick hit för att byta öronhängen. Jag kan egentligen bara ha äkta guld i öronen, men jag tycker det är så fint med pärlor, så brukar ha det för det mesta, men nu är mina hål så svullna så var tvungen att byta till guld nån dag haha. Tycker det är såå jobbigt, fler som har det problemet?

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, och sen fixa mig sen ska jag hämta min lillasyster hos pappa, Nikita, så ska vi nog gå ut o leka :) Ska försöka ta lite foto på sötnosen!

Senare ikväll så blir det kelly&marika time. Vi sover nog hos min pappa, där vi förhoppningsvis är ensamma, tror dem skulle kolla på melodifestivalen i malmö arenan :)

aiia nu blir det duschen, vi hörs! /kells♥

090227

Heyy!
Sitter hemma hos marikapika nu, men hon är uppagen med jeppe i telefon (love is in the air nanana) haha.. hon kmr slå mig när hon ser detta :$<3

Iallafall, nu ska vi hitta på nått, haha ha dt bra /kells♥

Raindrops Keep Falling On My Head

heejsan, blir ingen fotbollsträning för mig idag, har sjukt ont i mitt knä sen jag trillade idag i skolan :/  Ska istället gå hem till marika en liten stund, sen blir det hem till pappa. Som ni vet så blir det mindre blogg då, men ha en bra helg! /kells♥


jag&marika, en del bilde rär väääldigt gammla haha<3

Who's Zoomin' who?

Okay, guy in need of a clue. Here's one. Women send signals. That was a brush off. Before you dip into your shallow pool of wit let me paint us a picture and save us both the trouble. Here's your evening. You are going to slink back off to your buddies, laugh this off, get wasted, go home, and make nice with yourself. But don't be thinking of me, because even your fantasy of me, isn't interested in you.

090226

heyhey!
Riktigt rolig dag iskolan, skrattattacker 24/7. Fast det brukar bli så med fab 5 haha! Och precis när vi slutat och skulle hämta jackorna o så, så klantar jag mig och trillar hahaha. faan vad dt såg kul ut :$, eller jag antar att det gjorde det, för det kändes jävligt kul. Men fick dock ritkigt ont i mitt knä :/ haha

Nu är jag hemma, och har precis ätit macka. Vet inet ritkgit vad som hände idag, har träning vid 7, men vet inte om jag kan träna för har ritkigt ont i mitt knä. Sen så blir det kanske hem till pappa med, så då blir det nog inte så mkt bloggande men ska försöka komma hem till mamma litta då&då och skriva :)

have a great day! /kells♥


Save Me

Hejsan
Var som sagt på stan med maria&marika idag, lika kul som alltid :) Köpte inget speciellt, mascara, o hårspray bara. och ett par urgulliga uggsliknande inneskor till min lillasyster.


Efter stan så hänkade marika hem till mig typ 2 timmar. Och hon installera bla. Picasa 3 till mig. (ett gratis redigeringsprogram från google) Fast man ser ju på bilden ovan att jag fortfarande inte lärt mig haha. Får väll pröva mig fram lite senare :)

Såg också greys anatomy innan, 21.00 började det haha. ääälskar greys, christina yang är bäst :) eller vad tycker ni?

Nu ska jag nog luska ut vad jag ska ha på mig imorgon sen nörda mig vid mn/tv'n sen blir dett nattinatti för kellabella. Så skriver i morgon efter skolan, börjar 8.00 i morgon, med matte! ahh så jobbigt. Och ny lärare har vi också, fast hon är väll helt okej, men vår förra var ganska rolig ibland hahaahha.

Men men, sov gott :D /kells♥

090225

heyy!
Måste bara börja med att säga, fuuu fasiken vad kallt det är här i söderkulla (malmö). Kan bara inte sluta längta till sommaren, sol bad och bara kul med kompisarna. Sen så blir det bla. kroatien också i 2 veckor :)

Än så länge har jag inte gjort speciellt mycket, vatt i skolan & sen kommit hem och ätit. Ska till stan med marika&maria sen, så ska nog sminka mig nu. hatar att vara osminkad, men i morse så orkade jag verkligen nt kämpa med mascaran, latis :$ haha

men ska fixa mig nu, ha en bra dag :) /kells♥


The Self-Destruct Button

hejhej
kom hem från träningen för en stund sen, vilket inte alls gick bra.. ska nog gå och sova snart, eller åtminstonde ligga i sängen, kan aldrig somna vid denna tiden.

Så vi hörs i mrn, /kells♥

090224

hellu!
Hur har er dag varit hittilis då :)? Själv så har min varit kanonbra, började med skolan klockan 08.15 sen hade jag bara 3 lektioner, så det var ganska chill. Hade inte klarat skolan utan fab 5 <3

Iallafall, nu sitter jag här igen med huvudvärk, uff den vill bara inte gå bort! Vet inte alls vad jag ska ta mig till.. får väll bli att jag ligger o ser på tv/film tills 7, då jag ska träna.

Förresten, när jag kom hem från skolan så tittade jag på Bedtime storys, tyckte den var ritkigt bra haha, riktigt sorgligt på slutet med.. :$ Den går på bio nu, så rekomenderar er verkligen att se den :) I filmen är bla. Adam Sandler, Keri Russel och Courteney Cox 



pusshaj! /kells♥

090223

hejsan!
började med skola klockan 10, najs(Y) haha. Sen resten av dagen har typ spenderats med marika :) & har haft den jävla huvudvärken hela dagen, så ska lägga mig i sängen o se på tv nu. Skriver i morgon, orkar inte skriva mer idag :$

take care! /kells♥

If Tomorrow Never Comes

hääjsan!
har fortfarande sååån huvudvärk, alltså orkar inte med det.. Typ för nått år sen, 1-2 år sen så hade jag nästan alltid huvudvärk, typ varje dag. Men har inte haft det sen dess, och nu har jag tydligen fått det igen. Har haft huvudvärk nu i 1-2 veckor. Riktigt jobbigt..

iallafall, idag så har jag typ kollat på madicken filmer med min lillasyster, typ hela dagen haha. Sen vid 8 typ stack jag ut med omar, och kom hem för ett tag sen. Skönt nu när snön äntligen smält bort, låt nus olen komma fram också :$

Nu ska jag nog ta och tvätta bort sminker och borsta tänderna, sen blir det nog tv&sängen.

tacke care! /kells♥


Shake Your Groove Thing

heyy!
Har än så länge bara varit hemma idag, typ inte gjort något vettigt alls haha.. Får se vad som händer senare.

Imorgon börjar skolan igen, har haft en veckas sportlov, både kul och tråkigt att komma tillbaka till skolan. Orkar bara inte med prov och allt :/ Fast ska bli kul att träffa alla igen :)

nu ska jag ya en alvedon & hoppas att den fungerar för en gångs skull, håll tumamrna för mig /kells♥

090222

hejs!
Vaknade kvart i 8 idag, hos marika. Hade riktigt kul igår, gick hem till henne typ vid 20.00 sen såg vi på skräckfilm 22.30. Den på kanal 6, when a stranger calls. Riktigt bra ju, var skiträdd haha! Fast slutet var dock lite tråkigt haha.

Nu ska jag ta ett låååångt och varmt bad, fryser så in i ..!        

skriver sen, pusshay! /kells♥


No Man's Land

Hejsan!
Blev som sagt ännu en nörddag med marika, dock inga bilder tyvärr, eller tur är kanske det? haha

Nu ser jag på Patrik 1,5 riktigt bra tycker jag. Har aldrig varit så glad för svenska filmer, men den här var faktiskt riktigt rolig. Ska fortsätta se den nu, så ha det bra /kells♥

090221

godmorgon!
vaknade för typ en timme sen haha, sen så åt jag frukost med familjen, och nu får jag väll dra in i duschen snart. Sen blir det väll ännu en nörddag med min söta marika :) Ska försöka ta lite foto på oss, så ni får något kul att titta på! haha :D

Skriver nog senare ikväll, för nu måste jag snabba mig. Marika kommer nämligen om en timme haha, take care! /kells♥


Winning A Battle, Loosing The War

Såå, nu gick marika hem för en stund sen, och vi har absolut inte gjort något alls, bara nördat oss. Men det kan också vara kul hahaha<3

Nu är jag riktigt trött, mitt huve gör ont och jag orkar inte med det. Orkar inte skriva mer nu, men sov gott /kells♥

The First Cut Is The Deepest

tänkte bara slänga in ett inlägg till i väntan på att Marika ska komma..

tänkte visa lite av min passion, yepp you know it - filmer!

  
klicka på bilderna, så blir dem större

Finns säkert människor som har ännu fler än mig, men har faktiskt inte "samlat" länge haha. Har över 100 stycken, och kan varenda en utantill, har ju någon enstaka som inte alls är bra, men i stort sett så är alla mina favoriter :) Får nog ta och fota vilka filmer jag köper/får hädan efter, eller vad säger ni?

men men, nu kommer jag nog inte skriva på ett tag, så ha det bra :) /kells♥

A Hard Day's Night

hejsan, allt bra? själv är det toppen, förutom min konstanta huvudvärk.. och inte går den bort när man tar alvedon heller, jobbigt!

Idag blir det ännu mer nörddag med marika, man får ingen lust att göra något speciellt när snön bara öser ner. Så här mycket har det inte snöat på flera år, så varför börja nu? ge mig bara sol! nej, visst kan det vara mysigt emd snö, men endast runt julen. Inte i februari månad, och snart är det ju tillochmed mars! Nej nu får det tina bort och börja bli vår tycker jag, eller vad säger ni?

skriver senare /kells♥

090220

heyy!
var som sagt och såg på australia igår, en ritkigt bra film! Gud, den hade verkligen allt. Snygga killar, söta barn, kärlek, drama, komedi ah love it! Om ni inte sett filmen än, så är den verkligen sevärd! kanonbra film :)


Hugh Jackman & Nicole Kidman - gud vad jag och marika dog för han!


Brandon Walters - Pojken som spelade Nullah, hade adopterat honom direkt!

VId halv 1 tror jag det var så tog jag&marika&maria bussen hem, marika hänkade med mig och vi satt vid datan typ hela natten haha. Vi gick inte och la oss förrens vid 4 halv 5, haha tack för igår tjejer<3

Vet inte vad som händer idag, får se senare, ska iallafall gå och fixa mig nu tror jag, tacke care! /kells♥


australia

Blir ingen träning för mig idag, har känt mig helt yr hela dagen igen, har haft en ritkig huvudvärk sen i måndes, o varit helt yr med, så får hoppa över idag igen. Får börja träna igen nästa vecka.

Ikväll, blir det istället en lugn biokväll med marika&maria, och filmen blir australia. Så får hoppas att den är så bra som den verkar :)

nu ska jag fixa mig lite sen sticker vi iväg vid halv 8 typ, hoppas ni får en bra kväll(a) /kells♥


nothing ever hurt like you

tillbaka från stan nu, helt tomhänt haha. Alltså nu måste jag ju fan ge mig, börjar bli lite less på detta nu.. Får gå ut i morgon eller något kanske, åka till nova istl kanske? aiia vi får se :)

Ikväll blir det träning, dvs om tränaren nt e sjuk fortfarande, annars blir det nog bio med tjejerna

Nu ska jag nog gå ner till affären och handla avokado eller något, är riktigt hungrig haha!  skriver nog lite senare igen, tacke care guys! /kells♥


090219

Hejsan :)
Igår vid 7 tiden så gick jag hem till marika, och hyrde vi en film, what ever it takes. Ingen ny film, men väldigt bra endå :) Typ vid halv 11 gick jag hem till pappsen, där jag satt och tittade på greys anatomy som linda spelat in åt mig. ahhh är så glad att det börjat igen! älskar verkligen greys, måste köpa alla boxarna sen alltså! haha

Idag så gick jag hem till mamma, så kommer att skriva lite mer nu haha. Ska faktiskt ta och fixa mig klart nu, marika orkar nog inte vänta länge till.. :$ Ska till stan så fort vi är klara, vill ha en röd peaktröja, men har bannemig inte hittat den haha

aiia, ska sminka mig nu, vi hörs sen! /kells♥

Knowing is better

Knowing is better than wondering, waking is better than sleeping, and even the biggest failure, even the worst, beat the hell out of never trying.

090218

hejsan!
Förlåt att jag inte skrivit, som ni kanske förstått har jag varit hos min pappa, och har ju inte tillgång till någon data där.. Igår så hänkade jag marika till stallet, fy vad kallt det var haha! Och lilla marika skadade benet när hon red, och idag blir det nog doktorn för hennes del, stackare<3

Igår blev det heller ingen träning för min del, mådde inte så bra, var helt yr o sådära. Är fortfarande idag lite yr, men det börjar bli bättre. Får se vad som hittas på idag, vill egentligen handla massa kläder men orkar nog inte åka ut till stan. Blir så deprimerad av all snö, kan den inte bara tina bort?

Aiia, vi hörs lite senare, take care /kells♥

090215

Hejsan, skrev inte mer igår, eftersom jag skulle iväg till min pappa.. Men iallafall, igår spenderades min dag med Marika, och vi hitta på litta bus.. (a) Sen så var vi hemma hos henne, och chilla. Vid halv 11 stack vi till min pappa och nannade där. Typ vid halv 3 idag stack jag till mamma, hade nämligen nt packat med mig kläder till pappa haha, latis(A)

Nu sitter jag bara och chilllar, haha (marika har smittat av sig med det jedrans ordet.. haha) Får se vad som händer sedan, antagligen något kul med marika :)

aiia, ha en bra dag iallafall /kells♥

Here's my philosophy

Here's my philosophy on dating. It's important to have somebody that can make you laugh, somebody you can trust, somebody that, y'know, turns you on... And it's really, really important that these three people don't know each other. v

090214

hejsan!
vaknade upp på golvet med lisa brevid mig idag haha. Resten av fab 5 sov i sängen hahah! Igår så var vi som sagt och såg friday the 13th, typ en nyare verision av den gammla, skräckfilmer har aldrig varit min grej, typ dem har aldrig någon bra handling haha. Tycker bara dte  så kul för man blir så rädd när dem typ "ploppar upp". Jag och marika satt uppe med våra ben, och sen satt jag och höll i hennes arm under hela filmen hahahaha. När filmen var slut  så gick vi till trianglen där vi stod och vänta på bussen, i en evighet kändes det nästan som.. haha Sen var vi nog hemma vid 1.  Riktigt mysig kväll :)

Idag är det ju alla hjärtans dag, så hoppas ni alla får en bra dag :) Ska gå och fixa mig nu, så får vi se vad som händer senare, ha dt bra! /kells♥

och här är några bilder från när vi satt hemma hos mig :)

hela fab 5 <3

marika&kells<3

alice&lisa<3

marika&maria<3

maria&kelly<3


090213

Idag så blir det bio med Fab 5, Friday the 13th halv 11 ikväll. Efter det så sticker vi hem till mig :) kommer ha ritkigt kul ikväll hehe :$ Det sägs ju att fredagen den trettonde är typ en otursdag eller något liknande, så vi får ju se om något händer. Men än så länge har dagen varit bra :) Hur har eran varit, något som hänt ?



Men nu ska jag städa mitt rum, ritkigt stökigt är det haha! Skriver nog senare, pusshay /kells♥


090212

hejsan!
Igår så kom marika hem till mig, och vi bakade äppelpaj :D så duktiga vi är alltså, den blev bara lite bränd där uppe, king :$ ahhahaha<3

Idag så var det först skola, kaos hela dagen. som vi kämpa med att få biljetter till musikalen.. Dem estetiska i vår skola gjorde en musikal, "blodsbröder" och vi har velat se den hela veckan. Det har kommit klasser fråna ndra skolor och sätt den o allt, och alla i skolan har också fått se den, utom vår klass. Så jävla lågt.. Vi gick och tiggde till sos biljetter av lärare från dem andra skolorna ahhaha, Alice och jag lyckades få av en från linneskolan, tur alice har kontakter där (a) ahha. Sen tillslut så fick alla komma in, och vet ni.. den var sjuklgit bra. Alltså det e sjukt så duktiga dem är.

Vid 6 stack jag till jenny, sen åkte vi tillt röningen vid 7. hehe min 2 träning nu, kaos :$ Men vi e duktiga..(y) hahaha

Nu ska jag skriva mina 2 svencka uppsatser som ska lämmnas in i morgon, oh kill me! alltå seriöst, orkar inte och fattar inte hur tusan jag ska skriva,kmr bli g på detta, om ens det ahh..

Aiia, ha det super /kells♥

*/ The First Cut Is The Deepest

Somewhere along the line, I started hurting the people I care most about, and I can't figure out how to stop.

090211

Hejsan :)
Idag så började dagen med buss till skolan, då det fortfarande är snö och snöar ute :/ Sen var det dags för redovisningen med ULS-arbetet. Det gick ganska bra endå, och vår film var ritktigt bra haha. Sen efter det så hade vi matteprov, vilket inte alls gick bra, får hoppas att jag blev godkänd iallafall. Är det något ämne jag hatar så är det matte..  Resten av dagen i skolan var ganska chill, satt mest och skratta med tjajorna hela tiden :)

Idag blir det bara en hemmadag, som vanligt nästan. Vill bara att det ska bli sommar, så man kan va ute sådär 24/7 !
Nu ska jag iallafall gå och städa upp lite här, take care guys! /kells♥


*/ but im holding you closer then most

hejsan.
Gud som det snöar här i malmö, och jag som vill ha sommar nu! orkar verkligen inte med kyla o skitväder längre, vill bara ha sol och värme.. eller vad säger ni, hade det inte varit skönt ? ahah

Idag så provtränade jag i bko, och det bara snöade och snöade. fy helsike va kallt det blev! Men, det gick helt okej för att vara första träningen på sisådär över länge haha. Och stackars maria stod och kola på, haha<3 När jag kom hem så frös jag så sjukligt mkt att jag hoppa in i duschen och stod där i typ en halvtimme bara för o bli varm haha. Sen så tog jag på mig fullt med kläder, fryser faktiskt fortfarande lite hahaha!

Just nu tittar jag på mitt älskade NCIS, sen ska jag nog borsta tänderna och försöka sova, är ganska trött idag haha. hoppas ni haft en bra dag, trots det hemska snövädret haha. pusshay! /kells♥


090210

hejsan!
allt bra? med mig är det toppen. Slapp redovisningen idag, ska ha den i morgon istället. Så kan öva lite mer och typ finslipa det lite. äsch det blir nog bra :)

Idag slutade jag 1, så gick och hämta molly direkt sen gick vi och handla vars en bulle. Och nu har hon satt på sig ett par små, ritkigt söta fotbollskor haha. Ser sååå gulligt ut när små barn har fotbollskor, för dem är så små ju haha. Idag ska jag nog bara plugga, o städa lite. Sen ikväll blir det provträning med bko, wish me luck :)

Nej nu ska jag gå och leka med molly, ha det bra! /kells♥


mollantollan<3

090209

hejsan!
Vet ni, jag är så himmla klumpig! idag när jag och marika skulle cykla hem från skolan, så stod hon bakom mig med sin cykel. Så skulle jag hoppa upp på min, och det är en sån stor killcykel, ganska jobbig faktiskt :$, men iallafall så sitter jag på den så bara välter jag åt sidan :|, rätt ner på cykelhållarna eller vad det heter. Jag kände ritkigt att jag var på väg att trilla så sköt ifrån mig ett ljud sen vipps ner på marken, gjorde så jävla ont i benet haha. men både jag och marika dog av skratt. Och tydligen var det fler som gjorde det ahhaha. Aiia, man måste bjuda lite på sig själv :$ hahaha

Nu sitter jag ochlyssnar på musik, försöker skriva lite på arbetet också. Imorgon är det redovisning, fy hoppas vi inte hinner, är så jekla nervös! Är det något jag hatar så är det att redovisa. Ska hem till maria lite senare, så ska jag &marika o maria försöka få ihop det sista, och öva in det lite.

skriver kanske ikväll när jag kommit hem, ha en bra dag :) /kells♥


singing my life with his words

häääy!
läste ut hela min svenskbok idag, congratz kells! Försökte även skriva den ena svensuppsatsen, men vet nt riktigt bvad jag ska skriva.. marika får hjälpa mig i morgon :$. I morgon blir det ritkig plugg dag. Får gå hem till någon och fixa vårt arbete ordentligt. För vi ska redovisa på typ tisdag :/ aiia, får hoppa det fixar sig.

Var och hämta ut biljetter till fredag, då jag&alice, maria, lisa&marika ska se fredagen den trettonde :$ haha, sen blir det hem till mig och hitta på massa sköj, sen sova här :). Sen på lördagen e det ju faktiskt alla hjärtans dag! hoppas ni får en bra dag :)

förresten, grattis till marika som tävlade hoppning idag! förstår mig nt ritkigt på allt, men typ hon blev 4 ena gången, och i den andra stoppa hon en gång och rev ett hinder. Och dt e första gången hon tävlar i den klassen :) bra gjort hun<3

Nu ska jag nog plugga, sen se på tv sen somna :$ haha ha det bra! /kells♥

090208

Godmorgon :)
Lite sen med att skriva det men bättre sent än aldrig! haha

Idag blir det nog bara en innedag för mig, med tv och plugg. Måste seriöst skriva lite på uls-arbetet och åtminstonde en svenskuppsatts idag. Hade varit bra att få boken utläst också, vi får se hur mycket jag orkar. Men känner nästan på mig att det inte alls blir mycket gjort idag, fast ska försöka..

Just nu sitter jag och tittar på Gilmoregirls, tycker den serien är så gullig, tycker inte ni? Liksom, alla karaktärerna, mormorn, mamman ah alla är så söta :D haha

aiia, skriver lite senare idag, ha en bra dag :) /kells

babysitter

häy häy & åter häy.
Åkte till trianglen och träffade maria vid typ 4. Sen har vi bara snackat och slappat och ja, allt möjligt skit. Sen så skulle min mamma&thomas iväg till några vänner, så då blev jag&maria barnvakt åt linus & molly. Men molly sov redan, och linus slockna i soffan haha, så det var inget ansträngande alls.

Nu har maria typ precis gått hem, så nu sitter jag helt ensam hemma. tur jag har vovven&kisen annars hade jag dött av räddhet ahhahaha. Hatar verkligen att vara ensam hemma, men känner mig trygg när vovven är här :$

Tänkte först sätta mig och skriva lite på uls-arbetet, men vet inte vad man ska skriva egentligen, så det blir väll film. Får försöka ta tag i det i morgon, ska även läsa ut min bok då. wish me luck(Y)

Aiia, hoppas ni haft en bra dag iallafall, ska nog se film nu, pusshay! /kells♥

090207

hejsan :)
Igår blev det en pluggkväll med marika&maria. Vi satt och redigerade en film som vi gjort till ULS, vi ska ha redovisningen på onsdag typ. Och vi är bara halvägs typ haha.. Men men, det kommer nog bli bra :)

Idag ska jag bara slappa, träffa maria lite senare o sådära :)

just nu sitter jag och tittar på filmen på kanal 5, Gamla gubbar - nu ännu grinigare. Tror det var förra helgen som ettan gick. Den är endå helt gullig, det är typ två gubbar som bor grannar, och dem har bråkat heeela tiden. Ganska söta är dem haha :$ aiia, får väll fortsätta se den nu, så ha det bra! /kells♥

no soccer

det blidde ingen fotboll för mig idag, men jag&marika gick dit o kollade :) riktigt svinkallt är det, längtar sååå mkt till sommaren!

Nu sitter jag bara vid datan, och försöker bli varm, är fortfarande helt frusen haha. måste egentligen typ läsa min svenskbok, har bara läst 5 korta kapitel, och ska ha skrivit två olika typ uppsatser, till nästa fredag. good luck kelly(y) aiia, man får väll kämpa på, blir väll plugg i helgen, för på torsdag har vi matteprov också, och det känns som om det kmr failas rejält där. måste seriöst börja plugga matte, men vem har ork till det egentligen? finns nog inget värre ämne..

idag börjar ncis 01.00 :/ och då ska jag sova. måste somna tidigt idag haha! får väll bli scrubs istl, som är 23.10 haha, lite tidigare iallafall :$

nej nu ska jag gå och ta på mig mina sköna hello kitty pyjamas shorts hahaha ha det bra! /kells♥

090205

heyy
idag har det varit ännu en rolig dag i skolan. lite seg, fast gympan var endå kul hehehe.. idag har jag ingen ork alls att skriva, har inte haft det på ett tag nu. men ska försöka att skriva endå. har ett litet dilemma, vet nt om jag ska träna med bk idag, eller inte? äschh vi får se hur dt blir.

nu ska jag lyssna på musik och nörda mig med msn :) ha dt bra /kells♥



my name is nobody, and they say that nobody's perfect :)

090204

If it's true that we are here to help others,
then what exactly are the others here for ?


RSS 2.0