090524

Kellabella är aktiv på http://larssonschyllert.blogg.se/ tillsammans med söta Marika! checka in sidan, pusssssss!


090523

heey!
Idag har jag gjort pass, sen vatt i stan&skopunkte med Marika. Handlade tyvärr inget men hittade en jacka som jag ångrar att jag inte köpte :/. Ska nog åka ut i morgon med mammsen, ska köpa lite annat med. Så får se om man hittar massa då :d

Nu ska jag plugga lite, har så jävla mycket kvar att göra. Har faktiskt inte gjort så mycket, så ska plugga ordentligt nu!

Vi hörs! /kells♥




Dream a little dream of me

Just nu gör jag lite middag, och det blir, till er förvåning: potatis, broccoli och gurka!+ lite bearnicesås och vatten till det, muuums :$ Sen när det är klart, så blir det mat&csi, sen ska jagt plugga och göra manikyr. hehe, har fått så mycket gjort idag alltså. Har fanimej städat hela rummet, plockat undan kläder&saker, dammat,dammsugat&putsat. Borde fan få värsta medaljerna för aktivt beteende hahaha!

Ska ta ipren nu, sen ja, ni vet vad som väntar haha! /kells♥


Från vänster: Razza, Edris & brushan, Timothy.


Freedom

ouf! har suttit ochj pluggat nu i typ en timme (såå mycket mer än vad jag klarar av), men har inte fått allt klart. Säger varje gång jag pluggar att jag ska göra klart alla svensk-arbeten, men blir aldrig så. Innan helgen är slut så ska all svenska vara klar, jag ska kunna allt till provet på måndag i arbetssätt&lärande, engelskboken ska vara utläst&glosorna skrivna och inlärda. Så, idag är väll målen att läsa hälften av boken, skriva klart en av svensk-arbetena, och plugga in lite av A&L-provet. Glosorna till engelskan har jag redan skrivit&har faktiskt läst en del också, har även pluggat lite på a&l men måste plugga mer idag haha. Känner att jag verkligen måste ge allt nu, så ska ta en liten tv-paus sen ska jag plugga så in i tusan.

blev en lite rörig text, så förstår om ni inte fattar ett dugg haha, men ni får ga det så bra o vi hörs i kväll! /kelly♥


som vanligt, är jag klädd i myyyskläder! thomas mff-tröja och snoopy shorts!

090522

heyys!
Igår så var jag&hela gänget och kollade när Marika tävlade i Malmö HorseShow, på ribban. Det var soligt och hela dagen var riktig mysig. Lite tråkigt att det var så långt mellanrum mellan Marikas tävlingar, men äsh det var det värt! Först tävlade hon i Lätt B, där hon fick skitbra tid, och hon hade slutat som 2, men i slutet slår hon ner en sån dära, ja ni hästnördar vet, (hon får fyra fel), men det var bra jobbat endå(Y) Sen tävlade hon i Lätt A, en svårare klass, då hinderna är bredare och högre, 110cm! Och det är hennes 3 gång hon tävlar i den klassen, och min lilla älskling blev FEMMA! riktigt bra! ahhh vi blev alla sååååå glada :D haha


Marika&Singoalla


Alice&jag gick en liten runda under väntan, och då handlade vi mjuuukglass!
Och så klart, så fick jag en hemsk min hahah


Sen åkte jag, johanna&alice en bil, som typ åkte 40 grader åt alla håll?

Något sånt var det iallafall, ser dock inte så läskigt ut, men det var det haha.

Sen johanna, skrek som tusan och alice&jag dog av skratt haha,
faktiskt hela kön dog av skratt haha

tack för en fin dag tjajor! /kells♥


Losing my mind


They say bad things happen for a reason
But no wise word's gonna stop the bleeding
'Cause he's moved on while I'm still grieving
'Cause when a heart breaks no it don't breakeven

The becoming

heey!
Blev ingen skola för mig idag, är så otroligt förkyld och mandlarna dem är svullna och huvudet värker. Men har väll lite tur endå, för vi har nämligen friluftsdag och skulle åka till Falsterbo och promenera på en strand. VIlket jag inte tycker låter fullt så kul.. haha

Får hoppas på att jag blir bättre till i morgon iallafall, för då ska Marika tävla nere på ribban i Malmö Horseshow (tror det heter så). Ska ta med kamran och ta en massa fina foton, usch då betyder det att jag måste sitta och radera en massa bilder idag då haha.

Hade tänkt fixa en ny header här, den här är ju otroligt ful haha. Men har ju fortfarande inget speciellt bra program. Men ska försöka se om jag orklar fixa lite i paint, picnik och picasa idag. Helt enket upp till mitt lilla huvud, som inte vill sluta göra ont oavsett hur många ipren&alvedon man trycker i sig.

Aiia, hoppas ni får en fin dag ute i solen! /kells♥


Molly vid en elefantstaty när vi var på Bakken för ett tag sen :)

090520


There aint no joy without pain
And there aint no sunshine without rain
And there are no couples who are problem free
no and there aint no body who can make me happy (8)

Piece of my heart


Well, I thought I could just get over you, baby
But I see that's something I just can't do
From the way you would hold me
To the sweet things you told me
I just can't find a way to let go of you

090519

Orkar inte skriva något just nu, har en riktigt huvudvärk så ska gå och ta ipren nu (men om ni vill kan ni läsa på www.larssonschyllert.blogg.se) MEN tänkte bara snabbt tipsa om en riktigt bra film, The Cheetah Girls - One World. Kanske är extremt sen med den, men tyckte den var skit bra haha!

Ha en bra dag! /kellz♥

Where the wild things are

Nu blir det city akuten på kanal 3!  älskar carter :$

Jadu, dett blev ju ett ritkigt långt inlägg hahahaha /kellbella♥


maria, jag & marika åkandes ner för en kulle i Skånes Djurpark haha!
har precis fått bilderna av maria, så kanske lägger upp några senare.
Får se hur hemska dem blev först hahaha :$

Lay Your Hands On Me

Burpojken

Boken är skriven av Torey Hayden, och är  en sann historia. Hennes egen historia. Hon arbetade som lärare förr, men blev sen intresserad av att hjälpa barn om slutat pratat, så kallade mutister (tror jag det hette). En dag så får hon "Burpojken" som fall, och där börjar det hela..

"Burpojken", Kevin Richter är en 15 årig kille som varit på institutuiner sedan han var 8 år. Han är känd som "Burpojken", eftersom att han bara finner trygghet under ett bord med stolar uppställda omkring, som ett fängelse. Han är rädd för nästan allting, tillochmed vatten vilket gjort att han inte är speciellt fräsh.

Torey tar an sig fallet och börjar att prata med honom, hon gör stora framsteg med honom och dem utvecklar en fin vänskap. Torey arbetar med Kevin i ungefär 3 år. Och får reda på otroligt mycket om hans bakgrund. Han berättar om hur hans styvfar slått honom och hans systrar, vad hans styvfar tvingat dem att göra osv.

Boken är så otroligt hemsk, och det gör ont i hjärtat att veta att detta verkligen har hänt. Tycker att ni bör läsa den, i början kanske ni tycker att den verkar vara lite seg, men man får veta mer och mer ju mer man läser. Verkligen en bok man inte bör missa.


Crash Into Me

Nu har det blivit paus i pluggandet, kollade lite på scrubs men blev så himmla hugrig, har fan bara ätit lite makaroner i skolan idag. Så satte precis på lite potatis, broccoli och morötter MUMS!

Ska fortsätta se på scrubs nu, och sen blir det mat. Skriver det dära inlägget om boken sen efteråt :)

pusshay /kells♥


Sitter såklart och myser i thomas (min låtsaspappa) stoora MFF-tröja :$

090518

hejs!
Det blev en hel del pluggande igår, läste bla. ut svenskboken "Burpojken", otroligt bra! Skriver nog ett litet inlägg om den senare idag. Sen gjorde jag en hel del annat med. Idag blir det att fortsätta med alltsammans, måste verkligen göra klart allting. Är inte speciellt nöjd med min saga så ska försöka fixa den lite till haha. Sen har jag en massssa instuderingsfrågor att svara på, och ja en massa skit läxor haha.

Men ska börja lite nu, skriver lite senare! /k♥


Min söta kise, Gucci♥

Forever Young

Har planerat att sitta uppe hela natten idag. Thomas ska snart gå och köpa chips till mig (jupp fet som man är..), och sen blir det plugg hela natten lång. Ska renskriva min saga nu, och skriva ett bra slut på den. Sen ska jag läsa klart min bok och skriva ett poträtt av huvudkaraktären där, sen har jag två svenskuppgifter till som jag ska försöka hinna med. Och om jag fortfarande är pigg ska jag läsa lite ur engelskboken. Måste verkligen försöka göra det mesta av svenskan iallafall, kommer inte ha tid med det senare. Dem här tre½ veckorna som är kvar kommer va fyllda med prov och läxor, så det är ju en fördel om jag har svenskan klar nu och kan koncenterera mig på engelskan och alla proven.

skriver några rader lite senare /kelly♥


Jag och min barndomsbästis Stephanie när jag fyllde år
I bakgrunden har vi min storebror Johan haha

Physical Attraction, Chemical Reaction

är hos mamma igen, ändrade planer..

Och sen blir jag lite sur också, för ett tag sen laddade jag ner massa one tree hill -avsnitt, fast sen blev jag så rädd i med den nya lagen som är mycket strängare med nerladdning, så jag slutade att ladda ner, och nu trodde jag äntligen att tv'n hade hunnit ifatt mig, men tydligen hade jag sett avsnitt 19 också haha. Jag som är så jävla sugen på att få reda på vad som händer..  OCH sen är det säsongstopp hörde jag? ahh, blir vansinnig haha :$

Aiia, ska försöka att skriva någon av mina svenskuppgifter nu hade jag tänkt.. Sen blir det iallafall Gossip Girl 19.00 :)

pusshay /kells♥


min söta syster Molly, från Johannas Konfirmation


Kung Fu Fighting

Idag blir det one tree hill 18.05 och sedan gossip girl 19.00 gotta love it!

Vet att jag inte skrivit något speciellt, har bara skrivit citat, låt texter osv. Men har absolut inte haft någon lust till att skriva. Har förlorat hälften av de få som brukade läsa min blogg, och det känns ganska tråkigt när man klickar in på statistiken då man ser hur mycket den sjunkit. Ska börja att skriva om mina dagar igen, med mycket uppdateringar och bilder. i promise! Men det får bli när jag kommit hem från pappi igen, kommer hem på mån-tis nån gång. Tills dess får ni ha det super, och glöm inte att kolla in här!

/kellz



får bli en gammal bild, då jag inte har orkat ta nya på väääldigt länge.

090517


The best love is the kind that awakens the soul; that makes us reach for more, 
that plants the fire in our hearts and brings peace to our minds. That's what I hope to give you forever.


Haunt You Everyday


I am no one special. Just a common man with common thoughts.
There are no monuments dedicated to me and my name will soon be forgotten.
But in one respect I have succeeded as gloriously as anyone who ever lived.
I've loved another with all my heart and soul and for me that has always been enough.


The Heart Of The Matter

´

Do you love me because I am beautiful, or am I beautiful because you love me?


090516


thinking back - looking forward


090514


"What do you do when everything that could possibly go wrong
has gone wrong and then it gets worse ?"


Let The Truth Sting


Fussin' an? fightin', we back at it again
I know that it's my fault but you don't understand
I got memories, this is crazy
You ain't nothin' like the boy I used to know

090513


blir nog inte så mycket skrivande här, mest låttexter och annat skit. men,
finns massvis med roliga saker att läsa på:
www.larssonschyllert.blogg.se
pusshay
/kellz


Love/Addiction


I don't request to be your whole life, I just want to be your favorite part of it.

A Change Is Gonna Come



Dont want to loose everything, just want to feel again.
my heart would burst for you if that would make things right.


090510


I made some I hade some I lost some friends


Didn't We Almost Have It All?


tack för en underbar dag allihopa!

090509


Whenever I miss that someone
I try not to think hard cuz then the tears come
and the tears run down your cheek
you can't speak bubububut sudden 'sudden' the pain increase.
Cuz you're messed up fed up stressed up cuz they up and youre down and messed up

The Other Side of This Life


No damage you can do now, im immune to you now

090508


there comes a point in your life when you realize who matters,
who never did, who won't anymore, and who always will...
so don't worry about people from your past,
there's a reason why they didn't make it to your future!


Desire

"Fuck love and Fuck your feelings, fuck my feelings and fuck your heart!
Fuck the haters and fuck who-ever for 'breaking us apart!'
Fuck you again for playing with my head.
fuck me for putting up with your shit,
fuck you always and forever- over and over again.
fuck love songs, fuck love stories and fuck cupid.
there is no happily ever after you stupid ass.
fuck the sky, fuck the stars and fuck the moon.
and fuck the times you made my heart burst like a balloon,
fuck the past fuck the present and the future too.
i did cry for a minute,but not for a long while.
i guess i am not miss nice, fuck this.
fuck that and all of the above. but most of all... FUCK YOU"


090507


im done.


Time After Time

Nu blir det fix, sen tv&sms hehehe..

Imorgon är det skola 08.00 wiho, och det bästa är ju att det är matte också yippi liksom!.. Har nog inte räknat en hel lektion sen ja, jag vet inte när. För det mesta sistter vi antingen och dör av tristhet, eller snackar och skojar så att vår lärare snear haha.

aiia, sängen kallar. pusshay! /kellss

My Favorite Mistake

Idag så blev det stan med marika darling, och fyfan vilket jävla väder vi fått igen. Nu när man blivit bortskämd med fint väder, och ritkigt varmt dessutom så blir man redigt besviken när det blir kallt, blåsigt och regnigt. Får hålla tummarna att det blir bättre iallafall :)

Just nu sitter jag och tittar på greys, och nu är pausen slut så ska återgå till det.

pusshay! /kells

090506



Gotta be treated as one of a kind

RSS 2.0