Lay Your Hands On Me

Burpojken

Boken är skriven av Torey Hayden, och är  en sann historia. Hennes egen historia. Hon arbetade som lärare förr, men blev sen intresserad av att hjälpa barn om slutat pratat, så kallade mutister (tror jag det hette). En dag så får hon "Burpojken" som fall, och där börjar det hela..

"Burpojken", Kevin Richter är en 15 årig kille som varit på institutuiner sedan han var 8 år. Han är känd som "Burpojken", eftersom att han bara finner trygghet under ett bord med stolar uppställda omkring, som ett fängelse. Han är rädd för nästan allting, tillochmed vatten vilket gjort att han inte är speciellt fräsh.

Torey tar an sig fallet och börjar att prata med honom, hon gör stora framsteg med honom och dem utvecklar en fin vänskap. Torey arbetar med Kevin i ungefär 3 år. Och får reda på otroligt mycket om hans bakgrund. Han berättar om hur hans styvfar slått honom och hans systrar, vad hans styvfar tvingat dem att göra osv.

Boken är så otroligt hemsk, och det gör ont i hjärtat att veta att detta verkligen har hänt. Tycker att ni bör läsa den, i början kanske ni tycker att den verkar vara lite seg, men man får veta mer och mer ju mer man läser. Verkligen en bok man inte bör missa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0